Aktuellt

Teknikträning nerförsbacke

Tog bilen till Röstånga för lite backträning tillsammans med två sköna bönor som tränar inför Lidingö 15k. Min uppgift: hare och guide.

2013-08-22 16.05.36 2013-08-22 15.20.45

I bilen kommer jag på att jag inte alls hittar. Att jag inte har en aning om vilken färgmarkering vi ska följa. Sms:ar i panik och blir uthängd till allmänt åtlöje på facebook, där hela konversationen publiceras:

Men. Vi hittar både dit och hem. Jag passar på att träna teknik i nerförsbackarna. Att våga släppa på och rulla trots att hela det sunda förnuftet säger åt mig att bromsa. Njuter när farten går upp och när fötterna trippar som trumpinnar. Emellanåt så koncentrerad att linserna torkar och jag får svårt att se. Panik. I med bromsen igen och börja om.

Omväxlande och roligt pass. Kul att det alltid finns nya detaljer att sätta tänderna i.

0

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.