Aktuellt

Hej då Craft!

IMG_1526
Mina favoritcykelbyxor redo för soptunnan

Det smärtar i hjärtat men nu är det dags att säga adjö. Mina trotjänare i vått och torrt, mina absoluta favoritcykelbyxor, nu går det inte längre.

Det har pågått ett tag. Det började som rumpskav vid enstaka tillfällen, men inte värre än att jag stod ut. Ni vet, favoriter överger man inte så lätt. Ett par miljoner tvättar senare är det nu skavsår varje gång. Vet inte om det är min bakdel som drastiskt ändrat form eller om det är tvättandet som tagit ut sin rätt, men nu håller det inte längre. Det gör för ont.

Så jag gör som Sverker och slänger er i soptunnan. Gråter en skvätt och går vidare.

Ett nytt cykelkapitel kan börja.

5 Kommentarer

 • Svara
  Lina
  4 augusti, 2013 kl 18:10

  Har nu beställt exakt såna cykelbyxor, så tryggt det känns att dom vart bra! :-)

 • Svara
  pernillabredolt
  4 augusti, 2013 kl 19:22

  Hatar den känslan av att slänga favoritkläder. Även om man köper nya så blir de aldrig detsamma.

 • Svara
  Snabba Fötter
  4 augusti, 2013 kl 23:05

  Det är då jag sparar, jag vet inte varför, men jag gör det, ett tag och sen slänger jag dem kanske… Kommer ihåg en gammal sliten Lidingötröja från förra årtusendet, kan undra när mamma slängde den… :(

  • Svara
   Anna
   5 augusti, 2013 kl 07:46

   Haha, hade jag överlåtit slängandet till min mamma hade jag haft kvar mina träningskläder från lågstadiet… Hon är om möjligt sämre än mig på att slänga :)

 • Svara
  Gert Persson
  5 augusti, 2013 kl 16:16

  Nya kläder blir ju också gamla trotjänare så småningom.:)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.