Ända sedan förra höstens New York-tripp har vi pratat om att göra Egg Benedict. Kanske inte hälsosammaste frukosten ever men vad fasen, ibland får man ha fest också.
Idag fick vi äntligen tummen ur och visst blev det gott. Men jag lovar, jag kommer vara mätt till midsommar!
I morgon blir det gröt igen. Den godaste frukosten som finns!
8 Kommentarer
pernillabredolt
17 augusti, 2013 kl 16:41Åh vad gott! Har käkat det en gång i London och kan ju säga att det räckte med en måltid den dagen.
Anna
17 augusti, 2013 kl 17:544 timmar senare…. fortfarande proppmätt! :)
pernillabredolt
18 augusti, 2013 kl 07:34En rätt att satsa som är bra för ekonomin med andra ord!
Joanna Sörensen
18 augusti, 2013 kl 11:26Ser smarrigt ut! :-)
Då du i vanliga fall är expert på mer nyttig mat undrar jag om du kanske sitter på ett recept på en återhämtningsdryck man kan blanda till själv att dricka efter ett långpass? De som finns att köpa är dels svindyra och dels riktar sig mest mot styrketräning(?) medan jag är ute efter nåt att ta efter ha sprungit 2-3 mil. Tack på förhand!
Anna
18 augusti, 2013 kl 15:07Brukar göra smoothiesar av olika slag. Efter långpannan i fredags blev det havremjölk, banan, hampaprotein, spirulina och kokosfett. Ibland blir det med banan, jordnötssmör och carob/kakao.Ibland blir det banan och bär eller mango/päron/kokosfett. . Allt efter vad jag är sugen på. Köpa är helt onödigt. Vanlig hemmagjord funkar lika bra om man har möjlighet till det.
Joanna Sörensen
18 augusti, 2013 kl 20:43Tusen tack! :-)
Hampaprotein, carob och spirulina (vet inte ens vad det är?) – hittar man det i en vanlig mataffär? Eller måste gå i nån specialkostbutik?
Anna
19 augusti, 2013 kl 13:07Har köpt mitt hos renee voltaire på internet (googla). Hampaproteinet är väldigt speciellt i smaken och alla gillar det inte, bara som en liten varning :) .
Saras Träningblogg
18 augusti, 2013 kl 19:49Ser gottgott ut :D