Dubbelyoga

Sommaruppehållet i min yogautbildning börjar gå mot sitt slut och det är dags att lägga in en extra växel i yogapluggandet. Dels väntar en anatomitenta runt hörnet och dels måste jag både yoga mer själv och undervisa. Semestern har inneburit mycket löpning och cykling och tyvärr lite mindre yoga. Nu är det dags att komma in i gamla rutiner igen!

Så idag blev det dubbel yoga. Klev upp i ottan för att yoga själv och lära mig den nya sekvensen. Därefter en fantastisk gröt (ja gröt är alltid fantastiskt!) innan det var dags att undervisa en timme på gymmet.

Nu är jag mjuk som en gummiboll men antar att kvällens kettlebellklass råder bot på det.

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Jojohanna
  11 augusti, 2013 kl 20:27

  Gröt ÄR alltid fantastiskt, och känns det inte lite yogiskt med gröt? Varm och lent på något sätt :)

  0
 • Svara
  Rund är också en form!
  11 augusti, 2013 kl 21:15

  Det gör den med allra största säkerhet…! :-D

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.