Aktuellt

Inte ropa HEJ!

image

Morgonens löprunda var den första sedan i februari som jag inte hade någon som helst känning i vaden. Jag ska inte ropa hej utan bara säga en massa peppar peppar och ta i allt trä som kommer i min väg. Men innerst inne hoppas jag. Kanske är det på väg att vända.

Och jag behöver verkligen den vändningen nu, för det är i denna vecka jag ska besluta om jag ska springa Berlin marathon som jag är anmäld till. I så fall är det nämligen dags att börja sätta en plan. Utfallet av veckans återstående löppass får visa vägen.

10 Kommentarer

 • Svara
  Lina
  8 juli, 2013 kl 14:30

  Hoppas hoppas hoppas det har vänt nu! Håller tummarna!

 • Svara
  Annelie
  8 juli, 2013 kl 16:18

  Då håller vi tummarna! Själv kom jag på din blogg idag när jag funderade över mellanmål. Vårt andra barn föddes för drygt två veckor sedan och det är en hungrig tös= hungrig mamma! Så nu har jag läst massa mat-tips. Det enda jag tycker är tråkigt är att jag inte kan ätabönor od. Hennes mage verkar inte klara den påfrestningen…

  • Svara
   Anna
   8 juli, 2013 kl 19:34

   Vad roligt! Välkommen hit! Hoppas du hittade någon matinspiration som kan passa. //Anna (som också är en hungrig typ!)

 • Svara
  Sarah
  8 juli, 2013 kl 18:25

  Håller tummarna!

 • Svara
  FitnessByMe
  8 juli, 2013 kl 23:35

  Hoppas det funkar med maran! När är den?

  • Svara
   Anna
   10 juli, 2013 kl 13:42

   Sista helgen i september. Alldeles för nära….

 • Svara
  Nettan
  9 juli, 2013 kl 07:21

  Lycka till! Har följt din blogg sedan du körde marathon första gången ( tror jag i alla fall det var)och det har ju gått bra alla gånger sedan dess, så stort lycka till, räknar med att få läsa om hur det är i Berlin! Själv har jag tagit mig förbi 1,5 mil Lidingö…och funderar på mitt nästa mål./Nettan

  • Svara
   Anna
   10 juli, 2013 kl 13:42

   Jag hoppas det blir av men har inte helt bestämt mig. Känns lite trist när man inte hinner marathonträna ordentligt utan får gå på gamla meriter och pannben :S Lycka till med ditt nästa mål, vilket det än blir!

 • Svara
  Saras Träningsblogg
  9 juli, 2013 kl 12:08

  Hääärligt! Hoppas det fortsätter så :)

 • Svara
  Rund är också en form!
  9 juli, 2013 kl 16:22

  Håller alla tummar och tår att det går åt rätt håll nu då! :-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.