Aktuellt

Nytt hem nya rundor

Jaha då har jag flyttat mitt pick och pack. Trodde jag skulle bo i Solna och hade googlat reda på värsta rundan runt Brunnsviken. Men det var visst Huvudsta jag skulle bo i, så nu får jag tänka om. Har hittat en sjö. Undrar om den går att springa runt?

image

För övrigt har jag yogat med underbar utsikt. Bara så ni vet.

Photo 2013-06-05 11 03 09 (HDR)
Utsikt från mitt yogafönster

0

9 Kommentarer

 • Svara
  Saras Träningblogg
  5 juni, 2013 kl 21:36

  Väldigt fin utsikt :)

  0
 • Svara
  Denice
  5 juni, 2013 kl 21:37

  Härlig utsikt!

  0
 • Svara
  Karin Belin (@kabelin)
  5 juni, 2013 kl 22:19

  Nästan hemma hos mig ju! Om du menar Ulvsundasjön så är det egentligen inte en egen sjö, utan du måste ta dig över den via broar. Runt, via Huvudstabron, ner i Johannesfred, upp i traneberg och sen tillbaka över längs pampas är det ca 11 km tror jag. Annars går buss 176/177 förbi Hagaparken.
  Längs vattnet söder om huvudsta går en populär gångväg, du kan även ta dig ”norrut” längs vattnet, hela vägen mot lilla alby, förbi bällsta mot solvalla och tillbaka på andra sidan. Jättefint längs vattnet.
  Hoppas du hittar några bra vägar – vågar inte erbjuda guidning, min löpform är inget att skryta med…

  0
  • Svara
   Anna
   6 juni, 2013 kl 09:20

   Tog rundan över huvudstabron Alvik och pampas. 11 km precis som du sa! Och jättevackert! Tack för tips!

   0
 • Svara
  Anna-Lena
  6 juni, 2013 kl 15:05

  Hej!

  Det var jag som för ett par veckor frågade om råd inför mitt första lopp. TACK för pepp och TACK för att du sa ”spring”!

  Jag är så himla glad att jag sprang. Vilken grej! Det visade sig vara 40,000 deltagare i loppet, helt galet stort, värsta partyt.

  Min officiella tid blev 67m 42s och jag är väldigt nöjd. Jag var tvungen att starta i sista gruppen eftersom jag inte hade något tidigare resultat att visa upp. Det var alltså mer än 20,000 tjejer framför mig när jag korsade startlinjen och jag fick springa sicksack i princip hela vägen. Jag korsade mållinjen på plats 4742, så jag måste alltså ha sprungit förbi minst 15,000 tanter ute på promenad.

  Dessutom sprang jag i springkjol och hann inte vara orolig för att mina lår såg fläskiga ut i en sekund! :-)

  Nu kan jag inte vänta tills nästa lopp!

  0
 • Svara
  Rund är också en form!
  6 juni, 2013 kl 20:02

  Den utsikten skriker ju: ”YOGA HÄR!!” :-D

  0
 • Svara
  Ingmarie
  6 juni, 2013 kl 21:16

  Du kan springa söderut mot Karlberg också. Eller komma till mig o kuta på fina stigar. :-)

  0
 • Svara
  Ingmarie
  6 juni, 2013 kl 21:17

  Karlberg har löpslingor skulle vara med också… :-)

  0
 • Svara
  minatraningstajts
  8 juni, 2013 kl 20:23

  Men Huvudsta är Solna! Klart att du kan springa runt Brunnsviken, det är inte alls långt borta. Jö! Min bästa runda (bor vid Odenplan).

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.