Aktuellt

Strava för tusan!

Jag kan vara sist i hela världen men igår upptäckte jag STRAVA.

Strava är ett program där du läser upp din GPS-fil och kan jämföra dina tider på vissa sträckor med andra.

På gårdagens fikarunda lyckades jag erhålla titeln Queen of Mountains på en av de segare backarna här i krokarna – Rönneberga backe. Det låter fint, men sanningen är att det inte är så många tjejer som verkar ha upptäckt Strava ännu. För jag tog det ganska lugnt upp och det var ingen större konkurrens om första platsen.

image

Nu känner jag mig dock helt stravafierad och vill bestiga varenda backe i krokarna, utmana och sätta rekord. Men för att det ska bli kul måste det finnas fler tjejer. Att tampas med killar är liksom ingen sport, där har man ju ingen chans.

Så girls around here: strava.com. Gå ditt, regga ett konto och kör igång.

Tävlingen kan börja!

8 Kommentarer

 • Svara
  A
  6 maj, 2013 kl 08:24

  Jodå använder både strava, garmin connect, funbeat :)

  Gillar segment grejen skarpt med strava, även om jag inte cyklar utan bara löper…

 • Svara
  Josefine
  6 maj, 2013 kl 08:35

  Samma sak med MapMyRun, man får en ranking när man springer uppför vissa backar här i London…..vilket verkligen väcker tävlingsmånniskan i en, haha!

 • Svara
  Em
  6 maj, 2013 kl 08:52

  Men så kul!!

 • Svara
  Uppochoppa
  6 maj, 2013 kl 13:10

  jag reggade mig för ettår sen ungefär, men kom aldrig igång på riktigt. kanske när jag kommer igång med min cykelpendling?

  • Svara
   Anna
   6 maj, 2013 kl 15:47

   Jag blev fast direkt! Så otroligt kul att ha utmaningar på sina vanliga rundor. Det är så lätt att bara slöcykla annars.

 • Svara
  Caroline
  6 maj, 2013 kl 15:04

  Jag vet åtminstone en som ska till den därade backen o träna!

  • Svara
   Anna
   6 maj, 2013 kl 15:48

   Haha, du är rolig! Vi får väl åka dit tillsammans någon dag!

 • Svara
  Jessica
  17 maj, 2013 kl 16:35

  Jag har testat Strava nu och är också fast. Har importerat några gamla rundor också bara för att kolla tider ;) Än är jag Queen of Mountains på några backar (antar att jag halkar ner när fler upptäcker Strava;) Nu kommer jag att ge järnet i alla backar :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.