Aktuellt

Samarbete Intersport!

anna3

Jag har drivit min blogg sedan 2007 och haft några större eller mindre samarbeten längs vägen. Nu har jag fått möjlighet till ett nytt spännande samarbete med Intersport, och under våren 2013 inleder jag detta tillsammans med några andra bloggare.

Intersports mission är att inspirera fler till ett aktivt liv. En mission jag delar och kan stå bakom. Hela tanken med min blogg är att inspirera, att få folk att hitta den glädje i träningen som jag gjort.  Genom att samarbeta med Intersport hoppas jag kunna nå ut till ännu fler och tillsammans med dem sprida inspiration som hjälper folk att komma igång och hålla igång!

Rent konkret innebär det att jag kommer att skriva träningstips till dem (som ni naturligtvis får ta del av här på bloggen) samt medverka i deras kampanjer.

Under våren/sommaren kommer Intersports fokus ligga på löpning och under ett par veckor i maj-juni kommer jag dela med mig av mina bästa löptips. Stay tuned.

4 Kommentarer

 • Svara
  Malin
  6 maj, 2013 kl 16:18

  Du inspirerar mig varje gång jag har tid att sätta mig och öppna din sida. Träningsglädje har jag gott om och skulle jag behöva så finns det tonvis att hämta från dina bilder och text! Så tack för all tid du lägger ner för oss!

 • Svara
  traningsgladje
  6 maj, 2013 kl 16:25

  :) go anna! nätets roligaste träningsbloggare!

 • Svara
  Linatriathlet
  6 maj, 2013 kl 16:43

  Åh låter ju toppen! Vad roligt :)

 • Svara
  annamarkelin
  6 maj, 2013 kl 17:29

  Så väldigt superbra!! Såg att Sara också berättat att hon är ambassadör – de har valt bra förebilder!

  ser fram emot att följa arbetet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.