Aktuellt

Premiär som yogafröken!

Vad hjälper det att man har 15 års instruktörserfarenhet när det är dags för den allra första yogaklassen?  Galet nervöst men jag tror tamejtusan att jag överlevde.

5 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  15 maj, 2013 kl 23:39

  Första gången är alltid värst. :-)
  Och nu är den gjord!

 • Svara
  Lina
  16 maj, 2013 kl 07:26

  Åh pirrigt med premiär, hoppas det kändes bra! Älskar dina byxor. Yogisarna på mitt gym har de också :)

 • Svara
  dorro
  16 maj, 2013 kl 11:54

  Grymt! Första gången är alltid läskig och sen går det av bara farten. Duktig du är!

 • Svara
  Em
  16 maj, 2013 kl 14:17

  Åh premiär!! VAR var jag??? Tokfia, det ville jag ju inte missa!

 • Svara
  Lotta
  17 maj, 2013 kl 12:01

  Jag gjorde min premiär i måndags. Som du skrev, galet nervöst trots alla års vana av att stå framför stora grupper och berätta vad/hur de ska göra. Skönt att ha första gången avklarad! Det gick över förväntan och jag fick massor av positiv feedback från min lärare. Sedan finns det naturligtvis många många saker att jobba på och förbättra, både med hjälp av speciella tips och tekniker som jag ska få lära mig, och förstås genom övning och mera övning. Nu är det bara att landa i det här, och sen jobba vidare! ;)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.