Aktuellt

Hur tolka?

 
Snygg jacka gör löpningen roligare… eller?

När jag tävlade ut löparjackan fick jag hur många mail som helst. Min inbox har aldrig varit så full och jag har aldrig någonsin känt mig så poppis…

När jag tävlade ut startplats i The Run, fick jag två svar.

Slutsats 1: Alla vill vara snygga men ingen vill springa…
Slutsats 2: Mina läsare bor inte i Stockholm

Snygg eller inte, en läsare vid namn Ola drog vinstlotten denna gång och springer The Run med sina killpolare.  Grattis Ola!

12 Kommentarer

 • Svara
  Rund är också en form!
  3 maj, 2013 kl 09:36

  Nej, jag bor inte i Stockholm. Hade jag gjort det hade jag tävlat om en plats direkt. Däremot får du gärna lotta ut en jacka som inte är rosa. Smaken är som baken. Och jag är inte som andra. ;-) :-D

  • Svara
   Anna
   3 maj, 2013 kl 09:50

   Fast den jag lottade ut var lite mer korallröd :) Själv fick jag en lila. Helt wild and crazy men faktiskt ganska kul.

 • Svara
  Suzan
  3 maj, 2013 kl 10:03

  Bor inte i sthlm längre så tävlade inte :-)

 • Svara
  Anna
  3 maj, 2013 kl 10:15

  Jag hade gärna sprungit, men loppet är på en tisdag. Jag vet inte när jag kan komma från jobbet och om jag skulle kunna vara på plats i tid för loppet.. Typiskt!

 • Svara
  Johanna
  3 maj, 2013 kl 10:16

  Får nog hålla med om slutsats 2 :) Dessutom är det många bloggar som lottar ut startplatser till samma lopp (fast jag tror intresset varit svalt på många håll). Det är svårt om man dessutom ska bekosta resa och logi och allt själv.

 • Svara
  Mia - träning och småbarnsliv
  3 maj, 2013 kl 11:05

  Hade jag bott i Stockholm hade jag helt klart varit med och tävlat. :)

 • Svara
  Anna
  3 maj, 2013 kl 12:00

  Tror på alt 2, dina läsare bor inte i Sthlm. Lite trist att jättemånga tävlingar och event som lottas/tävlas ut är typ jämt i Sthlm. Ergo, stockholmarna borde inte delta i andra tävlingar så att vi andra inte behöver konkurrera med dom om priserna ;)

 • Svara
  Malin Stang
  3 maj, 2013 kl 12:09

  Åh, och jag hade fel storlek och kunde ej springa det datumet. Så kört för mig trots att jag bor i Stockholm ;)

 • Svara
  Löparflickan
  3 maj, 2013 kl 13:16

  Om jag hade bott i Stockholm hade jag gärna tävlat :)

 • Svara
  dorro
  3 maj, 2013 kl 16:47

  Tror det är alternativ två. Jag bor i alla fall inte i Stockholm :P

 • Svara
  Josefin
  3 maj, 2013 kl 23:10

  alternativ 2 för min del . Det är ju det enda negativa jag hittat med bloggar om träning nätverket. Bor man inte i stockholm kan man inte dra nytta av det mer än att läsa bloggarna. (vilket ju iofs inte är så bara)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   4 maj, 2013 kl 07:34

   Förstår hur du menar. Jag har ju inte heller möjlighet att ta del av roligheterna och hoppas mitt mesta på att roligheterna kommer spridas lite mer över landet framöver!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.