Aktuellt

Göteborg

image
Göteborgsvarvet 2012. Redo för pers.

Dagen före Göteborg och det är med sorg i hjärtat jag sitter här utan tävlingsnerver och pirr i magen. Alla ska dit. Hela världen. Vissa ska dessutom slå mitt drömmål på 1.30. En fight jag hade velat vara med och dela.

Å andra sidan. Det ska bli högsommarvärme. Säkert jättesvettigt, jobbigt och hemskt. Jag har det nog bättre här hemma i solstolen. Samtidigt som jag laddar inför söndagens 13,5 mil cykling på Söderåsen. Försöker jag övertyga mig…  

Läser om mitt förra varv och gläds åt det. Gläds åt att jag faktiskt sprang igår. I skogen, bland stigar, rötter, dammar och kor. Nej det är faktiskt inte synd om mig. Bara lite.

image

6 Kommentarer

 • Svara
  dorro
  17 maj, 2013 kl 08:53

  Ja Göteborgsvarvet är något speciellt. Inte för att jag springer det men jag har stått vid sidan i fler år än jag kan räkna. Min pappa har sprungit varvet 16 gånger och min man 13. I år springer varken pappa eller mannen men mannens bröder så det ska hejas. Men cykling är inte helt fel det heller. Ha det så kul på söndag.

 • Svara
  Staffan
  17 maj, 2013 kl 09:02

  Nej, hela världen ska faktiskt inte dit, inte jag t ex. Ska ha städdag hemma i samfälligheten, eventuellt morgonjogga en sväng före det och sedan kanske kolla varvet på TV :-)

 • Svara
  Jenny
  17 maj, 2013 kl 09:21

  Nämen jag ska inte dit i år……:) då är vi två som suktar och längtar. Jag ska på släkt-lunch…hur kul är det jämfört med varvet?????? Gaaaaah!

 • Svara
  Anna
  17 maj, 2013 kl 10:10

  Anna, det är sååå synd att du inte springer i år men jaaaa… jag skall göra allt jag kan för att slå ditt rekord från förra året! Stor kram och njut av din helg så möts vi ett annat år igen

 • Svara
  pernillabredolt
  17 maj, 2013 kl 10:42

  Hoppas cykelturen går toppen. Varvet är speciellt, känns som man inte får missa det och varje år när jag ser första infon tänker jag – nej iår ska jag inte springa…. men så står man där ändå år efter år!

 • Svara
  Linda
  18 maj, 2013 kl 10:20

  Jag är också hemma, vårdar mitt löparknä medan mannen är nere och krigar i värmeböljan. Visst är jag lite deppig för att jag inte får vara med, men vi tar revansch nästa år Anna:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.