Aktuellt

Vanlig människa

Mina yoga-tillfällen lockar fram den VANLIGA människan i mig. Den där som kommer hem sent, inte hinner/orkar träna, får oregelbundna matvanor och som tycker att en promenad till tåget är värsta bästa motionen.

Vet inte om de är de oregelbundna måltiderna, överdoseringen av nötter (JAG MÅSTE HA MELLANMÅL!), bristen på träning eller någon yogisk påverkan på mitt matsmältningssystem som dessutom gör att jag får sjukt ont i magen på eftermiddagarna.

Hur som haver. Idag är det skönt med vardag igen. Jobba när det passar och cykla när det passar. Idag är vinden minst och solen störst innan lunch. Därför passar jag på att ta en cykelpaus då, och tar igen tiden när vädret är sämre. En lyx som jag mår bra av.

2 Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.