Aktuellt

Typ död

2013-04-17 16.07.26

Körde ett tufft pass på cykeln i eftermiddags. Kände mig stark och tryckte på bra. Vad jag inte visste var att den efterföljande spinningutbildningen på gymmet skulle innebära maxpulsförsök följt av en tävlingsklass spinning. Där den fiktiva hastigheten (km/h) bestämdes av intensiteten (% av maxpuls), och med banprofil och cyklisternas inbördes placering på storbild.

Kan säga att själva tävlingsmomentet kickade igång mig fullständigt. Ettan och tvåan stack i starten medan jag fortfarande låg och gosade i behaglig puls.  Framför mig på tredje plats spinningkollegan Christian. Finns det någon jag inte kan förlora mot så är det Christian. Jag hade fått äta upp det i två års tid. Bara att bita ihop och mata framåt alltså. I 20 minuter kämpar jag för kung, fosterland och min heder. Ser att min hastighet är högre än hans. Teoretiskt borde jag komma förbi. Trycker. Sliter. Kommer förbi. Matar. Kämpar. Behåller lucka ända in i mål

Efteråt är jag en urvriden trasa. Småfryser, mår konstigt och saknar hjärnfunktion (värre än vanligt alltså).

Idag har jag utmanat mina gränser. I morgon blir det soffan.

11 Kommentarer

 • Svara
  Mia - träning och småbarnsliv
  17 april, 2013 kl 23:40

  Vad roligt det låter med tävlingsklass, hade jag gärna provat.

 • Svara
  traningsgladje
  18 april, 2013 kl 00:29

  vidriga härliga känsla! :)

 • Svara
  Linatriathlet
  18 april, 2013 kl 06:47

  vilken kämparglöd, härligt! :) Grymt jobb!!

 • Svara
  Uppochoppa
  18 april, 2013 kl 12:53

  Men jösses. sådana där tävlingsutmaningar är ju helt livsfarliga. och så extremt triggande. KUL bokstaverar nu min hjärna. ja du ser ju, jag är förlorad…

 • Svara
  Rund är också en form!
  18 april, 2013 kl 13:54

  Fullkomligt livsfarligt med vinnarskalle..! ;-) Haha!
  Men grymme-grymme dig!!!

 • Svara
  Joanna
  18 april, 2013 kl 21:40

  Kunde du hålla det – bara soffan idag? :)

  • Svara
   Anna
   18 april, 2013 kl 21:50

   Oj, nu känner jag mig avslöjad…. råkade ramla in på ett lite fyspass medan dottern orienterade. Bara för att tajmingen var så perfekt… Men det var bara 30 minuter :O

   • Svara
    Joanna
    18 april, 2013 kl 23:21

    Jag visste det! Men tanken var god ;-)

    • Svara
     Anna
     19 april, 2013 kl 07:34

     Haha. Eller hur!?

 • Svara
  Christian
  19 april, 2013 kl 10:17

  Grymt bra jobbat! De upplägget var vi väl inte med på någon av oss innan vi kom dit. Men sjukt skoj! Jobbigt som…. Jag kan bara instämma att jag mådde också dåligt efter. Men riktigt Go känsla! Tack för en god match och jag får bara inse att du är en segis! Starkt jobbat Anna och grattis! :)

  • Svara
   Anna
   19 april, 2013 kl 11:07

   Härligt kämpat själv Chrille! Det var minst sagt en chock för kroppen, men det gick. Tack för bästa motståndet, utan dig där bredvid hade jag nog inte tagit i så hårt :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.