Aktuellt

Slutet gott!

Trailcampens sista dag bjöd på strålande sol. Efter en välsmakande frukost (där jag tyvärr hann bli proppmätt innan jag ens han snegla på plättarna!) glassade vi ute på terrassen i väntan på sista löppasset.

Vi startar löpningen med brant uppför. Som en alternativ uppvärming. Därefter tillbringas minst 10 minuter i en hage. Varv på varv och hur vi än vrider och vänder är det alltid ett staket i vägen. Men alla är lika glada ändå. För vi får ju springa. Om än lite runt runt.

bild4

För att vara en lätt och platt söndagsjogg är rundan ovanligt kuperad. Plötsligt befinner vi oss vid ett stup och jag får skrämselhicka. Högt är läskigt. De flesta fortsätter neråt med motivet att ner kommer man alltid… Johan förbarmar sig över mig och vi vänder tillbaka och tar en annan väg ner till stranden.

Njuter i solen och gläds åt förhållandevis pigga ben. Vaden är varken sämre eller bättre än innan och jag tackar den för att ha samarbetat så fint i helgen. Detta äventyr hade jag nämligen inte velat missa!

Summa summarum: En fantastisk helg, många meter, fast nästan fler på höjden än på längden. Stunder av lycka och stunder av skräck. God mat och ett fantastiskt trevligt sällskap. Det enda som egentligen saknades var några fler plusgrader på lördagens långpass… men det kan jag leva med!

Tack Mikael för ett grymt läger! You did it igen liksom.

7 Kommentarer

 • Svara
  Mikael Björk
  14 april, 2013 kl 16:52

  Jag är glad att ni hakade på trots bråkande vader, cykeltävlingar och andra värdsligheter. Vore inte detsamma utan dig och Fredrik. Tack!

  • Svara
   Anna (orka mera)
   14 april, 2013 kl 19:26

   Vi hänger så gärna med! Älskar hela grejen, träningen, maten och det fantastiska sällskapet. Och vaden har faktiskt inte blivit värre (ja inte bättre heller men liksom same same). Tror den kan behöva chockas lite. Grymt träningsinspirerad nu och faktiskt ganska ledsen i ögat att vi missar körsbärsdalen…

 • Svara
  annamarkelin
  14 april, 2013 kl 19:08

  Låter härligt!! Fint att vaden inte ställde till det alltför mycket. Men VAD blev det för skor?? :)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   14 april, 2013 kl 19:29

   Pga extremt dåligt utbud blev det Asics Fuji Racer. Funkade helt ok. Nu får jag traila sönder dem så jag får shoppa bland det roligare utbudet nästa gång! I en annan stad. Trailskor i Skåne går typ inte att uppbringa.

 • Svara
  Linatriathlet
  14 april, 2013 kl 21:42

  Låter som en toppenbra löphelg! Så kul!!:) skönt att vaden samarbetade med dig!

 • Svara
  Jenny
  15 april, 2013 kl 09:36

  Vilken kanon-helg! Lite smått avis….

 • Svara
  Snorkkis
  15 april, 2013 kl 20:10

  Vilken helg. Och vacker springnatur!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.