Aktuellt

Misshandlad, halvdöd och utan förmåga att röra mig…

Besök hos naprapaten idag alltså. Och han hittade inte så mycket konstigheter på mig denna gång. Mer än stela vader. Därför blev det mindre Björnkramar och mer TORTYR.

Först en vadmassage from hell, där jag typ dör av smärta. En smärta som strålar ut i hela benet och får mig att skrika till med jämna mellanrum. Kommer på mig själv med att ta evighetslånga andningsuppehåll och försöker applicera lite yogaandning för att uthärda. Hjälper lite.

Björn har valt soft musik till massagen. För att jag ska slappna av kan tänkas. Men jag blir bara provocerad av det softa när hela kroppen skriker. Ber om lite tuffare tongångar och avslutar massagen till Nirvana!

Massakrerad och med vader som köttfärs föreslår Björn lite akupunktur. Och vet ni, det känns inget. När hela benet bultar gör lite nålstick varken från eller till på smärtan.

Mår lätt illa efteråt. Haltar iväg till stationen i Malmö och inser – i dag blir ingen träning, jag kan inte ens gå!

Nu sätter jag mig ner och inväntar resultatet. Och håller en tumme för mirakel. En vecka till löparläger…

8 Kommentarer

 • Svara
  Daniel J
  4 april, 2013 kl 12:43

  Hoppas verkligen du kan åka på lägret! Jag tror det kommer bli en tuff men härlig upplevelse. Tyvärr fick jag säga upp min plats pga mina vader (muskelbristningar som inte vill ge med sig). Det suger men jag siktar på höstlägret istället. Håller tummarna Anna och hoppas på lite härliga bilder från lägret här på bloggen!

  • Svara
   Anna (orka mera)
   5 april, 2013 kl 11:12

   Aj vad synd att du fick ställa in. Jag hoppas kunna springa för dig med och lägga upp bilder. Men förnuftet säger kanske nja… kanske får jag cykla i stället. Vi får se vad som händer!

 • Svara
  dorropettersson
  4 april, 2013 kl 13:01

  Oj det lät smärtsamt. Hoppas resultatet blir bra och att du kan åka iväg på läger.

 • Svara
  Linatriathlet
  4 april, 2013 kl 15:45

  Fy bubblan!! Hoppas det rättar till sig nu!!

 • Svara
  Yogamala Anna
  4 april, 2013 kl 17:37

  Åååh jag som tänkt boka in en massage i nästa vecka fick inte längre lika mycket lust efter det här inlägget å andra sidan har jag ingen värk förutom det klassiska i axlar… Kram!

  • Svara
   Anna (orka mera)
   5 april, 2013 kl 11:11

   Haha, låt dig inte avskräckas, massage brukar vara skönt! Det är bara när man är totalkvaddad i vaden det känns så här :)

 • Svara
  mammaspring
  4 april, 2013 kl 17:45

  Håller tummarna för att du ska bli fri från alla besvär och kunna njuta av det kommande lägret till max!

 • Svara
  Malin
  7 april, 2013 kl 00:51

  Har också fått vaderna masserade. Och jag håller med dig, det var allt annat än skönt, just då. Efteråt insåg man att det just det som behövdes. Fick liksom användning av de gamla profylax övningarna när man låg på den där massagebänken som jag tidigare bara kopplat ihop med avslappning. Men som sagt skönt som bara den dagarna efter. :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.