Aktuellt

Bildbevis!

Photo 2013-04-03 09 37 36 (1)

Jag har gjort min rehab. Jag har gjort mina chins (utan någon som helst framgång…). Fy fasen så trist. Nu måste jag belöna mig själv med en löprunda.

3 Kommentarer

 • Svara
  Jenny
  3 april, 2013 kl 14:12

  Underbar bild, man kan riktigt känna ångesten för de där chinsen…:D Ut och spring nu Anna!

 • Svara
  Anna
  3 april, 2013 kl 16:33

  Varför gör du något du får ångest av och upplever som glädjelöst? Varför gör du ”chins utan framgång”? Blir nyfiken på vari bristen på framgång består? Ingen springer en mara utan att träna så varför ska man bli stark utan att lyfta tungt?

  • Svara
   Anna
   3 april, 2013 kl 16:47

   Ångest är lite att ta i. Chinsen är ett vadslag med min dotter, En kul grej tillsammans som är jättekul när vi är tillsammans, men inte idag när hon inte var med. Sen fattar väl jag också att man inte blir stark i en handvändning. Men om mitt tålamod är oändligt i kondition så är jag snäppet otåligare när det gäller styrka. Kanske för att jag helt enkelt inte tycker det är lika kul.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.