Aktuellt

Adho mukha svanasana

2013-04-09 22.31.13

Yoga-läxa. Men sanskrit är fasen inte lätt. Hunden kan jag i alla fall. Bara typ miljoner andra att lära sig. Men först sova. Min hjärna fungerar ändå inte efter klockan åtta.

5 Kommentarer

 • Svara
  Nina
  10 april, 2013 kl 06:56

  Spännande!
  Jag trodde aldrig sanskrit skulle fastna och alla konstiga namn, men så var det som att lära sig läsa på nytt -knäcka koden- och så fick allt ett sammanhang. Ja, kan jag så kan du :) Lycka till och njut längs med (yoga)vägen!

 • Svara
  Rund är också en form!
  10 april, 2013 kl 10:34

  Haha! Härligt. Det fastnar nog så småningom. När du inte är trött och mer fokuserad. :-)

 • Svara
  Yogamala Anna
  10 april, 2013 kl 12:35

  Det är bra att kunna dem och det finns ett system bakom namnen men samtidigt så blir man inte en bättre yogi av att kunna namnen så ta det bara lugnt så fastnar de tillslut! Kram! och du, nu måste du ju lära dig kungen av alla ställningar…shirshasana… ;)

  • Svara
   Anna
   10 april, 2013 kl 13:39

   Fick googla den :) Tyckte jag var riktigt modig igår. Fast den där andra vad-den-nu-heter är jag ännu fegare med. För där kraschlandar man ju liksom på näsan. Från huvudstående kan man ju ändå rulla ner och bara dunsa till ryggen lite….

 • Svara
  Lotta
  11 april, 2013 kl 21:58

  Jag tragglar på egen hand här. ;) Som Yogamala ovan skriver så finns det ju ett system som underlättar lite, men det är ändå sjukt mycket att kunna. Tur att det stämmer att det inte är sanskritkunskapen som gör en till en bra yogalärare, men samtidigt så måste du ju lära dig om du har det i läxa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.