Aktuellt

Mycket nu…

När andra tar helg tuffar jag vidare med min utbildning. Grottar ner mig i positioner, utåtrotationer och konstiga namn på sanskrit.  Spännande och intressant på alla sätt, om det inte vore för att min mage har ballat ur fullständigt. Sedan tre dagar är den en enda stor ond ballong som kniper och gör ont. Så jag kan inte njuta till 100% av utbildningen. Halva dagarna går åt att överleva min mage.  Vet inte vad jag fått i den, men ont gör det.

Ikväll tog jag fiber-, bön- och blomkålsfritt och hoppas på en lugn och samarbetsvillig mage inför morgondagens övningar.

5 Kommentarer

 • Svara
  Karin Almqvist
  16 mars, 2013 kl 08:08

  Hoppas magen är bättre/bra nu! Gillar att läsa din Blogger den inspirera mig! :)

 • Svara
  Malin
  16 mars, 2013 kl 09:55

  Aoh… Låter inte skoj. Hoppas yogan hjälper till att få magen på bättre tankar.

 • Svara
  Yogamala Anna
  16 mars, 2013 kl 13:07

  Åååh jag kan så relatera till dig Anna. När magen inte fungerar (motorn) så funkar inget annat. Jag känner så med dig. Hoppas du mår bättre idag (och kanske tur att du sitter nära toaletten på kursen??). Kram!

 • Svara
  Ingmarie
  17 mars, 2013 kl 05:00

  Stackare! Kom det i samband med kursstart eller före? Ibland kan ju all den där yogan sätta igång saker i kroppen… Krya på dig!

 • Svara
  Em
  17 mars, 2013 kl 10:22

  Verkar vara skum form av magsjuka som går just nu! Massor m uppblåsta magar, knip, men inget mer!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.