Aktuellt

Många bollar blev det

 
Börjar dagen med att sätta ihop ett 12-veckorsprogram till Vätternrundan. En kund önskar komma så väl förberedd som möjligt och serveras en härlig blandning av tröskelpass, distanspass, pyramider och över-under-intervaller… 

Med ena hjärnhalvan i cykelvärlden försöker jag samtidigt sätta ihop morgondagens funktionella träningsklass.

När hjärnan är så gott som full ställer jag mig på mattan och yogar igenom min hemläxa från yogakursen: uppvärmning, solhälsningar och stående positioner. Låtsas att jag är min egen elev och ger mig själv instruktioner.

Med risk för att cykelprogrammet innehåller stående hundar och att jag gör burpees på yogamattan.

Jag är ju egentligen bäst på att göra en sak i taget…

0

3 Kommentarer

 • Svara
  dorropettersson
  19 mars, 2013 kl 17:20

  Det kan bli väldigt intressanta pass det där låter det som. Lite lätt förvirrande men intressanta ;)

  0
 • Svara
  ozanna
  20 mars, 2013 kl 10:22

  Hahaha! Du skriver så roligt! :)

  0
 • Svara
  Lotta
  20 mars, 2013 kl 16:47

  En sak i taget – hur bär man sig åt då egentligen?

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.