Aktuellt

Det perfekta löpsteget!

Smått chockad över responsen på mitt löpskolningsinlägg tidigare i veckan kan jag konstatera att folk börjar intressera sig mer och mer för löpsteg och teknik. Att springa är inte längre bara att snöra på sig skorna och gå ut. Man vill lära sig mer om det man håller på med. Förbättra sig. Och bygga förutsättningar för ett skadefritt och effektivt löpande.

För dig som vill läsa mer om löpsteget hittade jag denna bok! Har inte hunnit läsa den men blev nyfiken och råkade klicka hem en!

6 Kommentarer

 • Svara
  dorropettersson
  7 mars, 2013 kl 12:16

  Det ser så härligt ut att springa och framför allt på våren får jag en längtan och jag känner att det börjar krypa på. Jag får ta många och långa promenader istället för springa kommer inte hända.

 • Svara
  Yogamala Anna
  7 mars, 2013 kl 12:34

  Fantastiskt kul!! Du är strålande och alla orkar inte läsa böcker utan vill att någon berättar och visar hur man gör…precis som i din löparskola. Hmmm ”råkade” själv klicka mig hem några böcker här om dagen och jag som inte skulle köpa fler böcker på ett tag. Min stora last i livet. Böcker. Flyttgubbarna brukar sucka när de ser alla lådor med böcker…

 • Svara
  mammaspring
  7 mars, 2013 kl 22:15

  Återkom gärna med synpunkter och åsikter som tangerar boken! Ser fram emot spännande läsning :)

 • Svara
  Ingmarie
  8 mars, 2013 kl 06:25

  Klicka hem?:-)
  Ser också fram emot en recension eftersom jag tror ”det perfekta löpsteget” är högst individuellt. :-)

 • Svara
  Jennie
  9 mars, 2013 kl 19:21

  Beställd! Hoppas den kommer innan nästa helg, då jag utbilda mig till löpcoach. Kul kul!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.