Aktuellt

Vilket kap!

portugal

Ja ni vet, jag har tjatat om det förr. Men det här är första gången på 4 år som jag inte åker till Portugal i mars.

Abstinensen är nästintill ohanterlig. Jag drömmer om varm choklad på NOX. Drömmer mardrömmar om hotellets grisöron-sallad. Visualiserar ett högintensivt intervallpass i sanden och apelsinrika långpass som slutar i den iskalla hotellpoolen. Jag ser ett överstökigt hotellrum och känner tillfredsställelsen i att bara kunna slänga mig raklång på sängen och invänta middag när krafterna tagit slut.

Och så hittar jag detta! 6000 kronor. Nästan halva priset. Som hittat.

Elakt att retas med erbjudanden sådär. När man ändå inte får åka.

4 Kommentarer

 • Svara
  Snorkkis
  19 februari, 2013 kl 19:26

  Snopet. Ska för första gången på länge inte åka till något varmt ställe under vintern. Nästa år blir det bättring!

 • Svara
  annastei
  19 februari, 2013 kl 22:30

  För att inte tala om rabatten för NYC-resenärer då, som jag antar att du också fått mail om. Utnyttjar man presentkortet är det ju typ nästan inga pengar alls… VILL åka, men var upptagen just de datumen… :(

 • Svara
  malin o
  21 februari, 2013 kl 10:56

  Tänk om vi skulle… ;-)

  • Svara
   Anna
   21 februari, 2013 kl 15:18

   Tyst! Jag sparar pengar….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.