Aktuellt

Lugna-veckan–abstinens!

Alltså jag har lugn vecka. Coach F har planerat in små mysiga löppass, lite korta styrkepass och lite allmänt fluffefluff. Korta små historier där man aldrig hinner komma till en andra andning, eller ännu mindre en runner’s high.

2013-02-01 08.40.23

Dagens korta pass bestod av chins-träning med dottern.  Att träna med en dotter i yngre tonåren är en spännande historia. För mellan varje övning måste man stanna och spegla sig. Posera och leta muskler. Än så länge hittar vi fler på mig än på henne. Å andra sidan är hon bättre på att kasta med hästsvansen…

5 Kommentarer

 • Svara
  Lina
  1 februari, 2013 kl 16:32

  Kul att ni kan träna tillsammans! :)

 • Svara
  Vevve
  2 februari, 2013 kl 22:21

  Haha gammal är äldst!
  hur går det med utmaningen då? hur många kan du göra nu, och hur många kan hon med?

  • Svara
   Anna
   2 februari, 2013 kl 22:38

   Haha, vi kan inga! Vi sliter i avlastnings-maskinen, där jag avlastar 25-30 kg av min vikt för att orka 10 st. Hon avlastar 30-35 kg. Men det är långt till midsommar :)

 • Svara
  changethebee
  6 februari, 2013 kl 21:45

  Har ni inte börjat köra exentriskt än? ;) Det kommer ge resultat, jag lovar! :)

  • Svara
   Anna
   6 februari, 2013 kl 23:06

   Alltså jag vågar nästan inte berätta det här men jag försökte faktiskt. Men jag ramlade liksom bara ner…. Så svag att det liksom inte gick att hålla emot. Jag ska börja excentriskt så fort jag fått i alla fall EN muskel! Stay tuned…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.