Aktuellt

Löpningens dag

IMG_4625

Precis som semlor, våfflor och kanelbullar måste såklart löpningen också ha en egen dag, och den dagen råkar vara idag. Första lördagen i februari. Så har det varit de senaste åren efter att bästa Ingmarie uppfann själva dagen 2010.

Min egen löpstatistik på löpningens dag är dock inte väldigt imponerande…

2010. Premiär. Firar med snabbdistans i 4:33-fart. Those were the days..

2011. Firar i soffan med Runner’s world. En vecka i Playitas branta backar har slitit på höften som inte vill springa alls. Den struntar fullständigt i vilken dag det är…

2012. Nike Blast. Och efter 5 timmars träning var inte ens jag sugen på att springa!

2013. Ett oskrivet blad. Pga spinningklass i morse missade jag firandet på Löplabbet i Malmö och får fira själv i eftermiddag istället. Coachen har bestämt 10 km halvlätt fartlek. Sista softarpasset innan läskigheterna som väntar nästa vecka.

Springer du idag?

10 Kommentarer

 • Svara
  Lina
  2 februari, 2013 kl 14:19

  Kul, jag visste inte att det fanns en dag för löpningen!

  Jag har simmat, sprungit och cyklat idag! :)

 • Svara
  annamarkelin
  2 februari, 2013 kl 14:48

  Japp. Jag har försökt skjuta upp det genom att städa huset – jag skurade till och med köksväggen – laga risgrynsgröt till barnen, fotografera skor och fixa med bilen. Nu har jag inget val längre om jag ska hinna. Nu gör jag det.

  ser fram emot att läsa om ”läskigheter”. Låter spännande :)

 • Svara
  malingerdle
  2 februari, 2013 kl 15:28

  Japp! Ett löppass i snön, klarblå himmel och värmande vintersol i ansiktet. Helt okej!

 • Svara
  anneliten
  2 februari, 2013 kl 16:42

  Försökte fira genom att delta i Ingmaries event i Stockholm. Det gick sådär… Lyckades tappa bort en hel hoper löpare och fick springa själv.

 • Svara
  Maria
  2 februari, 2013 kl 20:06

  Ja, äntligen! Efter nästan 3 veckors vila pga benhinneinflammation blev det först ett och sedan två varv runt gården = 2 km löpning, tillsammans med ena hunden. Underbart!

 • Svara
  pernillabredolt
  2 februari, 2013 kl 20:49

  Nix, har varit på Nike blast!

 • Svara
  Vevve
  2 februari, 2013 kl 22:07

  Jag sprang 3,5km för första gången på typ ett år. Underbart!

 • Svara
  Ingmarie
  2 februari, 2013 kl 22:09

  Jag tror du fick en toppen tia!

 • Svara
  Johan
  3 februari, 2013 kl 09:05

  Jadå. Det blev transportlöpning till massagen, i snålblåsten mellan fälten. Tyckte det blåste lite väl kallt stundtals, sedan fick jag reda på att det var minusgrader ute och inte plusgader, som jag trodde…. :-)

 • Svara
  Lotta
  4 februari, 2013 kl 10:20

  Nä, jag tyckte sex klasser på Nike Blast räckte som träning för dagen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.