Aktuellt

Trail på en åker?

Jag är trail-sugen.

Först spenderade jag nyårsafton med Mr Trail himself – Mikael Björk. Sen mailar Miranda ut om Team Nordic Trail, Sveriges största satsning på traillöpning, med visionen att “inviga fler människor i traillöpningens sötma; skogens otroliga natur, rötternas äventyr under fotsulorna och passionen vi alla känner för stig!”

Och där någonstans börjar det klia i fötterna. Jag vill ut i skogen. Är övertygad om att traillöpning kommer bli det nya svarta. Och jag vill vara med på festen.

Det finns bara ett problem och det stavas KÄVLINGE:
image

Hinner inte blogga mer. Måste in på hemnet

15 Kommentarer

 • Svara
  Staffan
  7 januari, 2013 kl 16:11

  Haha, hysteriskt roligt :-) Ser ju åtminstone lite gräs där till höger innan ögonen fokuserar och läser Kävlinge Golfklubb. Kanske lite kullar i alla fall och en och annan bunker med sand kanske och kanske t o m lite träd vid sidan av fairway/green? Spänningen att eventuellt bli träffad av en golfboll som nalkas i 200km/h kan väl liknas vid den en ”riktig” traillöpare känner :-) Dessutom lär du ju träffa på mängder med uppretade golfare som i din fantasi kan vara Pumor vid en trail i Colorado…

  • Svara
   Anna (orka mera)
   7 januari, 2013 kl 23:05

   Haha, en uppjagad golfare låter ju läskigare än vilken björn som helst! Jag tror jag håller mig på asfalten…

 • Svara
  Rund är också en form!
  7 januari, 2013 kl 16:17

  Skrev också om det här idag. Visst ser det härligt ut?

  Haha! Ja, det problemet har jag inte jag (Platt med åkrar). Du är välkommen att flytta hit till mycket kuperat område! ;-)

 • Svara
  Lina
  7 januari, 2013 kl 16:20

  Det ser fantastiskt ut!! Vilken boost det måste vara och springa i sådan natur!!

 • Svara
  Idamari
  7 januari, 2013 kl 16:25

  Skrev också om det idag. Så himla taggad jag är och det vore roligt. Du får komma och hälsa på här, i Umeå. Vi har skog, rötter, backar och terräng så det förtar : )

  • Svara
   Anna (orka mera)
   7 januari, 2013 kl 23:03

   Jo jag vet, jag är född och uppvuxen där :) Förhoppningsvis åker jag upp en vända under våren och njuter av naturen. Dock inga backintervaller i bräntbergsbacken… sist dog jag under sista intervallen och på vägen ner ramlade jag och stukade foten så den blev stor som en basketboll!

 • Svara
  Miranda
  7 januari, 2013 kl 16:36

  STORGILLA detta inlägg :D :D :D

  Åh men med till Åre bästa Anna!!

  • Svara
   Anna
   8 januari, 2013 kl 17:01

   Å du anar inte hur mycket jag vill!!!

 • Svara
  nipe
  7 januari, 2013 kl 16:51

  Du får springa i och utmed ån eller nåt ;)

 • Svara
  traningsgladje
  7 januari, 2013 kl 17:09

  haha. minns du det där jag kommenterade om humor? typiskt exempel! du är för rolig!!

 • Svara
  Mathias
  7 januari, 2013 kl 20:35

  Jag har varit i Furulund några ggr och där sprungit i terrängen på ömse sidor om Kävlingeån. Där finns möjligheter att både snubbla på rötter och riva sönder nya jackan på taggtråd, dvs alltid något.

 • Svara
  Jojohanna
  7 januari, 2013 kl 20:43

  Det är inte alperna, men jag har också en massa terräng att bjuda på om du har vägarna förbi Jämtland. Annars så gillade jag iof åkervariaten med. Kör!

 • Svara
  Johan
  7 januari, 2013 kl 23:50

  Ja för det finns ju sjukt många trailrundor runt Vellinge….. Tror det är plattare än Kävlinge…. :-) Vi har dock gott om golfbanor.

  • Svara
   Anna
   8 januari, 2013 kl 17:03

   Same same but different liksom. Hur hamnade vi här???

 • Svara
  En annan Johan
  11 januari, 2013 kl 17:02

  Det kanske inte är lätt att få till trail varje vecka men någon gång ibland kan man bege sig till Söderåsen, det kan ju inte vara mer än 3-4 mil från Kävlinge!

  Såklart är utsikten inte lika vid i fjällen och höjdmeterna inte lika många, men att tassa runt på en bädd av boklöv längs ravinerna är inte att förakta!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.