Aktuellt

Lululemon

När vi var i New York i höstas blev jag kär. I Lululemon. En helt fantastisk träningsklädesaffär. Köpte dessa två byxor som jag knappt har tagit av mig sedan dess. Ja det är sant, jag bor i dem. Tränar i tightsen och gör typ allt annat i pöse-byxorna.

image image

Problemet när man tränar väldigt mycket och har ett par solklara favoriter är att man gärna tvättar typ hela tiden för att få använda just dem! Och nu är jag trött på att tvätta. Därför behöver jag fler par av tightsen…

Någon som vill bjuda mig på en shoppingresa till New York kanske?  Nähä, inte det.

12 Kommentarer

 • Svara
  Lina
  28 januari, 2013 kl 16:45

  De ser superfina och sköna ut! Synd de inte går att få tag på här!

 • Svara
  Uppochoppa
  28 januari, 2013 kl 17:26

  och jag då, som delar din kärlek har ännu inte testat ett enda par byxor från L. Känns som det finns kärlek kvar att upptäcka med andra ord. Jag hänger på till NYC!

 • Svara
  Fitnesscoachen
  28 januari, 2013 kl 18:02

  Många positiva bloggare kring just Lulemon. Är det så att de inte finns i Sverige? Himla synd isf!

  • Svara
   Anna
   29 januari, 2013 kl 10:30

   Finns ingen affär, men man kan nog köpa via webshopen om jag förstod det rätt. Men det blir nog ingen billig historia :(

   • Svara
    minatraningstajts
    30 januari, 2013 kl 23:07

    De måste ju komma nån gång! Tycker man. Jag gillar DOM som substitut. Och Lululemon skeppar gratis hit från sin särskilda EU-webb, men som flera säger är det dyrt. Så där en tusenlapp för tajtsen. Å andra sidan såg jag att Casall har ett par vanliga tajts för800 nu så… Vi går väl ditåt. Sjukt.

 • Svara
  Ulrika L
  28 januari, 2013 kl 20:05

  Har full sympati. Jag var ju där samtidigt som du, under ’maratonet-som-inte-blev’… Blev oxå kär i Lululemon; och det plagg jag bor i är min mörklila huvtröja… :-)

 • Svara
  Johanna
  28 januari, 2013 kl 21:39

  Lululemon har ju nog en webshop och de levererar nog till Sverige också (http://www.eu.lululemon.com/?sl=SE). Tyvärr mycket dyrare än i NYC och jag tyckte det var alldeles tillräckligt saftiga priser ”over there”. Jag skulle ju ha velat köpa halva butiken!

 • Svara
  Jennie
  29 januari, 2013 kl 11:20

  De ser underbart sköna ut!
  Är de normala i storleken?

  • Svara
   Anna
   31 januari, 2013 kl 13:51

   Bra fråga. Kan inte se vilken storlek jag har, men de är ju 0,1,2,3… osv i storlekar, inte 36 eller Small. Kommer inte ihåg vilken jag köpte och det står ingenstans heller…

 • Svara
  Yogamala Anna
  31 januari, 2013 kl 11:47

  Verkligen kärlek! Jag gillar också att deras logga är så diskret. Önskar att de var lite billigare så att man kunde köpa fler plagg! Kram och hoppas vi ses snart! (hemma igen)

  • Svara
   Anna
   31 januari, 2013 kl 13:43

   Välkommen hem! Det hoppas jag med :) Vi får planera in något kul!

 • Svara
  Anna J
  2 februari, 2013 kl 01:27

  Jag har ett par korta byxor av pösvarianten (strax under knät, ”Studio Cropped”) som jag köpte i Boston i somras. Tror du att de hade fler i rätt storlek mot slutet av resan när jag upptäckt att jag älskar dem?? Suck. Jag tror förresten att de säljer fodrade på webben just nu, i alla fall i England. Förmodligen inte jättevarma men troligen väldigt sköna!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.