Aktuellt

På tal om Icebugs…

Icebug Winter Run. Det perfekta avbrottet i vinterns nästan halvårslånga tävlingsuppehåll. Arrangeras på många platser i Sverige och här nere i södern är det dags den 11 januari.

Sveriges coolaste löparfest sägs det. Vem vill partaja med mig?

10 Kommentarer

 • Svara
  Joanna
  4 december, 2012 kl 15:43

  Låter spännande & annorlunda! :-) Är det fredagsloppet eller ismilen du satsar på? Tycker det verkar kul helt klart, men har tyvärr inga Icebugs (inte råd att köpa några nu heller) – räcker broddar tror du?

  • Svara
   Anna (orka mera)
   4 december, 2012 kl 15:59

   Jag tänkte mig ismilen. Broddar funkar säkert! Klart du ska med :)

 • Svara
  Jennie Thelin
  4 december, 2012 kl 16:52

  Jag ska också springa! men för min del blir det i Piteå :-)

 • Svara
  Cecilia
  4 december, 2012 kl 17:29

  Icebug kommer att köra i Västerås också!

 • Svara
  anneliten
  4 december, 2012 kl 17:51

  Alltså. När Stockholm marathon blev Asics Stockholm marathon slutade jag springa det loppet i Asics-skor… Om jag ska springa ett Icebugslopp får det bli i mina Brooks – med risk för att ramla och slå mig och trots att jag gillar icebugs (är inne på min femte säsong och par nummer två). Är det bara jag? Som inte klarar all denna marknadsföring och blir lite motvals…

  • Svara
   Anna (orka mera)
   5 december, 2012 kl 14:45

   Haha, du är lite mer rebellisk än jag ser jag :) Har faktiskt inte reflekterat så mycket på det. Tycker det är kul med lopp! Och är det så att det behövs en sponsor för att möjliggöra loppet så är det ok med mig. Sen springer jag naturligtvis i de skor jag vill. Men brooks på isgator låter farligt :)

 • Svara
  översätt texterna här - sanakirja
  5 december, 2012 kl 03:30

  Verkar skoj det där med löpning på vintern :)

 • Svara
  Joanna
  5 december, 2012 kl 11:43

  Ismilen it is! :-) När måste man senast anmäla sig??

  • Svara
   Anna (orka mera)
   5 december, 2012 kl 14:46

   Bra fråga… hittar faktiskt inte infon… så det är lika bra att göra slag i saken direkt :)

 • Svara
  Suz
  13 december, 2012 kl 06:36

  Jag ska dit med löpargruppen :)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.