Aktuellt

NIKE BLAST 2013

Jag ska faktiskt inte dit. När jag bestämde mig för att gå min yogautbildning lovade jag mig själv att hålla igen på andra extravaganser, och detta blir min första utmaning – att INTE åka på NIKE BLAST.

Tittar på schemat och försöker intala mig själv att det ändå bara är massa tråkigt. Jag lyckas inte rikigt…

OM jag skulle ha åkt är dessa passen jag inte hade missat:

11. Just do it – clean. Spinning med Jessica Clarén. Efter förra årets upplevelse när Jessica och Kjell Olav Engen blåste mig av cykelsadeln fullständigt hade jag aldrig missat chansen att uppnå spinning high en gång till!

16. MOJO FLEX. Rörlighetsträning med Monika Björn. Så i tiden. Smart drag av MOJO att konceptualisera det. Hade älskat att testa!

17. It takes two to tango. Spinning med Andreas Wester och Nils Torring. Ja ni vet, jag äskar dessa herrar. Synd att det krockar med MOJO FLEXEN. Men eftersom jag ändå inte ska dit slipper jag välja. Man får försöka se det positivt..

35. Power Hour. Spinning med Kjell Olav Engen. Se punkt 11…

41. Last night a DJ saved my life. Spinning med bästa Monika Björn. Så länge sedan jag fick tillfälle att spinna för henne. Hade varit underbart att få göra det!

50. GRIT Strength. Nytt koncept från Les Mills. Allt nytt måste provas. Så är det bara!

63. Ruffie Premium Blast. Mina fysgruppsvänner hade sagt upp bekantskapen om jag inte gick dit. Så jag hade inte vågat annat…

64. NTC Mobility. Så rätt, så nödvändigt, så bra. Lätt att jag hade testat!

74. NTC Train to Run 2. Förbättrar speed och power. Kunde inte behövas mer.

79. Soma med Cecilia Gustafsson. Nytt fräscht och spännande.

89. Explore. Spinning med Linda Jonsson.

94. Mojo Yoga med Monika Björn. Den perfekta avslutningen.

Vilken fantastisk helg det hade blivit.

Nåja vad är väl en bal i Globen? Den kan ju vara dötrist och långtråkig… och alldeles alldeles underbar!

14 Kommentarer

 • Svara
  Anna-Yoga
  12 december, 2012 kl 21:49

  Ja livet är tufft ibland.. ;) Att man ska behöva välja..fast jag tycker du gjorde det bästa valet för 2013!

  • Svara
   Anna (orka mera)
   12 december, 2012 kl 23:30

   Ja det känns bra! Nervöst men bra! Det är liksom lättare att gå på Nike konvent. Men vem har sagt att det ska vara lätt? :)

   • Svara
    Anna-Yoga
    13 december, 2012 kl 09:40

    Exakt! Det blir så tråkigt i längden när det lätt!

 • Svara
  Ingmarie
  13 december, 2012 kl 00:40

  Säkert jätteskoj men sjukt DYRT! Dessutom är det Löpningens dag den 2/2. :-)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   13 december, 2012 kl 16:18

   Ja, det har du rätt i! Den missade jag ju förra året pga Nike. Då får jag springa extra långt i år för att liksom kompensera! :)

 • Svara
  Lotta
  13 december, 2012 kl 09:05

  Jo, det har blivit dyrt till i år, tyvärr. :(

  Jag ska självklart dit (när jag bestämmer mig för att gå min yogautbildning får jag väl oxå hoppa över Nike..). Det enda passet vi hade träffats på hade varit Mojo yoga med Monica Björn. Ingen cykling alls för min del, trots att jag numera är cykelinstruktör, men det är liksom inte det jag vill ha ut av Nike – till nästa år har jag säkert ändrat mig angående det oxå.. ;)

  Mitt schema (som verkligen var superenkelt att välja i år):
  Saturday
  4. 09:30- 10:15 – HALL 4 – Global Yoga Yin
  8. 10:30- 11:15 – HALL 2 – Step Revolution
  19. 12:45- 13:30 – HALL 1 – DanceUP 2.0
  28. 13:45- 14:30 – HALL 4 – All-round training
  33. 14:45- 15:30 – HALL 3 – Soul Expression
  45. 17:00- 17:45 – HALL 3 – HipHop´N

  Sunday
  51. 08:30- 09:15 – HALL 3 – Sassy JAZZ
  56. 09:30- 10:15 – HALL 2 – Steptastic
  69. 11:45- 12:30 – HALL 3 – Ragga Muffin Style
  80. 13:45- 14:30 – HALL 2 – Steptacular
  85. 15:00- 15:45 – HALL 1 – Smack IT
  94. 16:00- 16:45 – HALL 4 – MOJO YOGA®

  En strålande kombination av dans och step inramat av yoga! Längtar..

  • Svara
   Anna (orka mera)
   13 december, 2012 kl 16:18

   Missade Global yoga yin. Den hade jag också velat testa!!!

   • Svara
    Lotta
    13 december, 2012 kl 18:23

    Mmm, det är ju Johanna Anderssons koncept även om det inte är hon själv som kör i år pga magen. Tror passet är riktigt bra i sig, och så känns det som en bra start på hela konventet, uppmjukning inför allt dansande och steppande sen.

    Jag fick förresten i dag reda på att mitt gym betalar hela anmälningsavgiften åt mig. Alla instruktörer får en liten summa pengar varje som fortbildningspengar som man kan välja vad man vill lägga på (man får inga pengar i handen, men kan få konvent eller inspirationsdagar helt/delvis betalda). Som sektionsansvarig (vi är några som hjälper vår koordinator med schemaläggning, uttagningar av nya instruktörer, interna fortbildningar osv) får man en högre summa och nu fick jag besked om att eftersom jag tagit på mig att vara ansvarig för vår cykeldel eftersom vår gamla sektionsansvarige flyttade ifrån oss under hösten och jag så lämpligt kom in på cykelsidan precis så får jag dubbla summan, får för både gruppträning (alla pass i en vanlig sal, aerobics, step, zumba, yoga, sh’bam, bodybalance etc) och för cyklingen. Tjoho! :D

 • Svara
  Hanna
  13 december, 2012 kl 12:21

  Håller med om att det är en extravagans.. Hade önskat att man kunnat välja att bara gå en av dagarna, det hade inte känts lika mycket i plånboken.
  Nu skall jag gå ändå eftersom jag vill uppleva detta fantastiska en gång i livet. Missade att gå i år pga ett ilsket löparknä, så jag tar igen det nästa år.

  Har faktiskt anmält mig till hälften av klasserna på din lista! :)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   13 december, 2012 kl 16:19

   Roligt för dig! Passa på att njut, det är en underbar upplevelse!

 • Svara
  Jennie
  14 december, 2012 kl 20:02

  2010, har inte varit där sedan dess… Vi som skulle vara rumskamrater, så hittade jag Ola mitt upp i allt :) Vi får göra ett nytt försök någon gång i framtiden, jag ska inte heller dit nästa år. Finns ju så himlans mycket kul man vill göra!

  • Svara
   Anna (orka mera)
   15 december, 2012 kl 08:40

   Haha, jag kommer allt ihåg. Delat rum som blev singelrum… Ostädat dessutom :) Fast du berättade ju inget, för det var ju bara en kompis liksom… haha. Fast jag misstänkte det nog! Nytt försök 2014 då kanske!! Hade ju varit väldans kul att träffa dig!

 • Svara
  Jessica
  15 december, 2012 kl 20:39

  Jag hade blivit så lycklig om du kom men tycker iofs att du har en fin prioritering.

  • Svara
   Anna (orka mera)
   15 december, 2012 kl 21:26

   Jag hoppas kunna komma på Gerdahallens inspirationsdag istället! Så förhoppningsvis ses vi då :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.