Aktuellt

Motiverad!

Jag står på noll. Inte mer vältränad än vem som helst. Härifrån finns bara möjligheter. Bara vägar framåt. Och jag är SÅ laddad inför min väg tillbaka. Steg för steg ska jag återerövra mitt gamla jag. Med tålamod ska varje steg gå lite lättare, varje uppgift kännas mindre oöverkomlig. Jag tänker inte parkera på noll, jag är på väg därifrån! Och jag är så sjukt taggad!

Samtidigt faller yoga-pusselbitar på plats. Jag träffar människor som leder mig vidare. Jag tror tamejtusan jag har någonting på gång…

2013 är mitt år. På många plan.

5 Kommentarer

 • Svara
  A
  25 november, 2012 kl 15:39

  Nya runners world satte huvet på spiken ”man har aldrig så mycket potential som i november”

 • Svara
  Lina
  25 november, 2012 kl 17:42

  härligt att du är taggad, go go go!! :)

 • Svara
  Johan
  25 november, 2012 kl 20:03

  Tror lätt att det är ditt år 2013. Allt är ju relativt det där med form. :-)
  Jo du är visst mer vältränad än de flesta. Sedan är det en helt annan sak att du vill ligga på en annan nivå, än vad du gör just nu. :-)

 • Svara
  Ingmarie
  25 november, 2012 kl 23:02

  Utbildning? :-)

 • Svara
  Malin
  26 november, 2012 kl 12:18

  Känner samma sak. Har varit en del förkyld under året. Men med små förändringar i min vardag, hoppas jag att jag funnit ett sätt att hålla mig frisk.Så 2013 kommer förhoppningsvis att vara mitt år med :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.