Aktuellt

Mitt nya liv…

IMG_0475
Var är min gröt?

Jag brukar tycka det låter så fantastiskt tråkigt med folk som börjar sina nya liv hela tiden. Varje måndag, varje ny månad och varje nytt år. Tycker det känns bättre att leva ett bra liv hela tiden. När jag äter och tränar bra är det helt ok att sväva ut lite ibland utan att behöva BÖRJA OM med nytt liv varje måndag.

Efter fem veckors träningsuppehåll och en vecka med amerikanska matinfluenser känner jag mig inte alls bekväm med mig själv. Känner mig som en soptipp. Så i morgon (på en torsdag!) är det jag som börjar mitt nya liv.  Eller snarare mitt gamla…

Tillbaka till rutinerna. Det känns fint.

7 Kommentarer

 • Svara
  Mary
  7 november, 2012 kl 21:24

  vad ÄR det där?

  • Svara
   annamarkelin
   7 november, 2012 kl 21:53

   Eggs Benedict kanske? Typ ägg med hollandaisesås. Det är vanligt till frukost där … har aldrig testat dock.

   • Svara
    Anna (orka mera)
    7 november, 2012 kl 22:05

    Egg benedict it is! Man stod sig i 6 timmar utan problem. Jag som brukar typ dö svältdöden efter 3 timmar i vanliga fall. Himla praktiskt när man vill hinna uppleva så mycket NYC som möjligt på kortast möjliga tid…

 • Svara
  Cilla
  7 november, 2012 kl 21:45

  Jag tänker också att det måste vara jobbigt att börja det NYA livet varje vecka. Har man en grund att stå på behöver man inte göra det. Och om du nu har svävat ut lite de senaste dagarna så vet du ju precis hur du bör äta för att må bättre i kroppen igen :) Det är nog det som är det fina med att ha någon form av balans i sitt sätt att äta, man vet vad man ska gå tillbaka till om man har varit lite off road ett tag :)

 • Svara
  Ingmarie
  7 november, 2012 kl 22:24

  Det ”bra” med att liksom spåra ur är att man verkligen kommer på vad man mår bra av. Och välkommen hem!

 • Svara
  anneliten
  8 november, 2012 kl 10:19

  Tänk att lilla jag har faktiskt börjat ett nytt liv. Två dagar i rad med grötfrukost. Jag som ALDRIG har ätit gröt i hela mitt liv förut. Utom risgrynsvarianten på julen. Men jag tänker inte börja om varje onsdag för jag håller med dig i princip.

 • Svara
  Jenny
  8 november, 2012 kl 14:40

  Kan vara bra att sakna ” det vanliga” ibland!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.