Aktuellt

Gravid?

Försökte mig på gröt i morse. Det var ödesdigert. Magen ställde sig på högkant och jag såg plötsligt väldigt gravid ut. Så gravid att vi bestämde oss för att skoja med stora dottern. Med himlande ögon och en hand på magen förklarade vi att hon skulle bli storasyster. Hon typ dog. Ni skulle sätt chocken i hennes ögon…

För att undvika att skrämma henne igen har vi nu återgått till VITA DIETEN. Kokt ris och smör är faktiskt rätt kulinariskt. Och den där hönökakan…  

Till middag provar vi potatismos. Frågan är vad man vågar ha till.

4 Kommentarer

 • Svara
  Snorkkis
  22 november, 2012 kl 19:45

  Haha, men stackare (alltså dottern). Krya på dig!

 • Svara
  Träningen och livet
  22 november, 2012 kl 20:29

  Hoppas dottern inte hämnas….

 • Svara
  Sara
  22 november, 2012 kl 21:12

  Haha, stackarn :) Jag skrämmde min chef (som redan höll på att rekrytera till två grav-vik) när jag hade varit hos läkaren en gång. Jag berättade att jag hade varit på ultraljud. Glömde bara nämna att det var min fot som stod i fokus och inte magen….. :)

 • Svara
  Andreas
  22 november, 2012 kl 23:24

  Hönökaka är för jävla gott, men något man har börjat avstå mera sen man började löpa. (:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.