Aktuellt

Yoga med Malin – vilken bok!

När jag började yoga var det mest för stretchen. Den andra biten kändes flummig, medan stretchen gick  att ta på och kändes välbehövlig för mig. Ju mer jag yogat ju mer har jag insett att den fysiska biten bara är en liten del och att yoga är så mycket mer.

När jag nu tagit mig igenom Malin Berghagens underbara bok är jag mer sugen än någonsin på att lära mig ännu mer. Boken är fantastiskt fin, med kloka ord och underbara bilder. Jag blir berörd av hennes berättelse och jag blir inspirerad till att ta del av allt “det där andra” som yogan har att ge.

Tur att jag är tillräckligt frisk för att ta upp yogan igen. Det pirrar i hela kroppen!

5 Kommentarer

 • Svara
  minatraningstajts
  28 oktober, 2012 kl 16:47

  Tack för bra tips, typisk bok jag inte skulle ha valt själv. Ska kolla! Blir irriterad på mig själv då jag inser att fördomar är vad som skulle ha hållit mig ifrån boken. Fördomar mot Malin, alltså. Kan fasen inte vara så kul att födas känd, alltså. Folk som jag tro och tycka en massa Oh well, det var visst nåt annat. Stort grattis i efterskott!

 • Svara
  Jennie
  28 oktober, 2012 kl 18:57

  Jag har också köpt den, inte alls du som inspirerade mig :) Urbra, som en vacker kokbok fast om yoga då :) Är också taggad att yoga igång på riktigt! Hoppas du mår bättre!

 • Svara
  Ingmarie
  28 oktober, 2012 kl 22:14

  Mycket vacker bok. :-) Bra att även du insett att yoga inte=stretch. :-)

 • Svara
  Lotta
  28 oktober, 2012 kl 23:15

  Hmm, kanske skulle ta och skriva upp den boken på min önskelista då, om jag varit en snäll flicka..

 • Svara
  Millan
  11 november, 2012 kl 15:07

  Tack för boktipset! En bok jag verkligen inte tänkt läsa men som jag nu blir nyfiken på!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.