Aktuellt

Saker man missar part 2…

image

Idag skulle jag ha testat Les Mills nya pass GRIT PLYO. För att se om det var något att ta in på vår anläggning.  GRIT PLYO är kort, intensivt och fullt av spänst. Som mumma för själen.

I mitt tillstånd får jag dock maxpuls av att resa mig från stolen, vilket gör GRIT PLYO till en alldeles särdeles dålig idé.

Ni som redan testat får gärna hjälpa mig med ett utlåtande så länge…

4 Kommentarer

 • Svara
  LovelyLiller
  4 oktober, 2012 kl 20:09

  Grit series er min favoritt trening :D

 • Svara
  mammaspring
  4 oktober, 2012 kl 21:41

  Krya på dig!

 • Svara
  Uppochhoppa
  4 oktober, 2012 kl 22:07

  usch – det här låter så himla tråkigt Anna. Jag vet inte vad jag ska tipsa om som du inte redan vet/kan/testat. Men om du inte sett filmen Avatar kan jag tipsa om att krypa upp i soffan och kolla in den. Jag såg den i helgen som var ( eller okej då, det tog fyra kvällars intervalltittande) och jag älskade den för de coola färgerna och fina budskapet. Mys!

 • Svara
  Sanna
  4 oktober, 2012 kl 22:19

  Krya på dig! :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.