Aktuellt

Gråter

Så jäkla ledsen. Inser att detta blir långvarigt. Min status ändras inte en millimeter, febern pendlar men går aldrig ner. Hostan river upp mig inifrån.

Jag hann inte ens bli förkylningsnojig inför New York. Det var för lång tid kvar. När jag läser om infektioner på 5 veckor inser jag att jag borde ha blivit det. Tagit det lite försiktigare. Idag är det jag som kontaktar vården. Och hoppas att det inte är kört.

Kan hända att jag är extra sentimental just nu. För jag gråter åt ett youtube-klipp.

Låt denne man inspirera er. Det tar 5 minuter, men det är värt det. Så himla fint:

NEVER. EVER. GIVE UP.

12 Kommentarer

 • Svara
  Sandra
  5 oktober, 2012 kl 06:07

  helt klart värt dem 5 minuterna! :D började nästan gråta och jag brukar inte gråta så ofta. Detta klippt berörde verkligen mig och jag tänker liksom fatta vad mycket man kan göra ifall nån tror på en.

 • Svara
  Daniel
  5 oktober, 2012 kl 06:39

  Ajajaj!! Hoppas det inte är kört och att du får ett positivt besked idag! Håller tummarna för dig!

 • Svara
  Andréa
  5 oktober, 2012 kl 07:17

  Krya på dig!

 • Svara
  annamarkelin
  5 oktober, 2012 kl 08:06

  Å, vad ledsamt, krya på dig massor. Kanske du kan kombinera korven med några liter Mivitotal och ingefära? Och vetegrässhots passar väl med chorizo? Färgstarkt, liksom? Ladda hem en film eller en bok och vila dig frisk.

 • Svara
  Åsa i Falun
  5 oktober, 2012 kl 08:30

  Här kommer en kommentar från en vars förkylningar brukar vara mellan 3 till 7 veckor…. Som träningstokig människa går det inte att beskriva vad det gör med en… Till slut tappar man hoppet och tänker att JAG BLIR ALDRIG FRISK. Men det blir man, du också! Fortsätt att preppa kroppen med ”godsaker”, ta det lugnt, gör inget förhastat. Du kommer att bli frisk bara du tar hand om dig och tar det lugnt.
  P.S Jag har också gråtit till mannen på Youtube. Det är en fantastisk berättelse!

 • Svara
  Sanna
  5 oktober, 2012 kl 09:24

  Åhh, krya på dig! Youtubeklippet var verkligen rörande, vilken fin berättelse!

 • Svara
  coyntha
  5 oktober, 2012 kl 10:28

  Nej hoppas du blir frisk snart!!
  Den videon är sååå bra :)

  kram på dig!

 • Svara
  Thomas
  5 oktober, 2012 kl 13:21

  Usch.. Krya på dig!!

 • Svara
  Jennie
  5 oktober, 2012 kl 23:16

  Blir helt tårögd ju! inte för att du är sjuk utan för underbara människan på videon. Du är också underbar såklart :) Kram och krya på dig!!!

 • Svara
  Lotta
  6 oktober, 2012 kl 22:19

  Jag grät oxå första gången jag såg Arthur – magiskt!

  Krya nu för sjutton!!!

 • Svara
  Camilla
  11 oktober, 2012 kl 09:03

  Här sitter jag hemma med en knäskada och har inte kunnat springa på ett bra tag tyvärr. Jag kan däremot gå, cykla, gymma, simma, boxas… och så ser man det här! Det ger en lite perspektiv! =)

 • Svara
  Mia
  14 oktober, 2012 kl 08:47

  Wow, helt otroligt vad man kan åstadkomma om man verkligen vill.
  Yoga ÄR bra. jättebra träning, minst lika effektivt som styrketräning men betydligt mer skonsamt för leder och muskelfästen,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.