Aktuellt

För glad?

Fredrik tycker inte det framgår på bloggen hur sjuk jag är. Han tycker jag låter för glad. Men hur kul är det att tjura liksom. Det gör jag ju hela dagarna här hemma.

3747_10151087556946748_543905705_n

Idag har jag varit hos doktorn i alla fall. Tänkte att jag noggrant och utförligt skulle berätta för honom om 11 dagars feber, bultande huvudvärk, brist på röst och panikhosta. Jag skulle inte låta glad.

Jag behövde inte låta alls.Han tittade bara på mig och konstaterade att jag såg risig ut. No shit Sherlock. Sen tittade han mig i halsen och berättade att jag hade “bakteriebeläggning på tonsillerna” .  Mumma.

Ett recept i handen och nu börjar kriget.

4 Kommentarer

 • Svara
  Joanna
  9 oktober, 2012 kl 14:49

  Lycka till – bara ge bacillerna vad de tål! ;-)

 • Svara
  Maria
  9 oktober, 2012 kl 16:07

  Du kanske är van vid penicillin men det var inte jag. Penicillin tar död på alla bakterier utan hänsyn till om det är snälla eller dumma bakterier, så fyll på lite extra med snälla bakterier under kuren.

  • Svara
   Anna
   9 oktober, 2012 kl 16:34

   Njae, van är nog det minsta jag är. Åt min första kur för 18 år sedan och det här blir nummer två… så jag är ganska nybörjare på området. Så tack för tips!

 • Svara
  Lina
  9 oktober, 2012 kl 21:36

  hoppas bacillerna flyr sin kos snabbare än snabbast nu bums!!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.