Aktuellt

Veggo-lycka!

image
(Bild lånad från greenkitchenstories.com)

Nej, jag är inte vegetarian, men jag älskar vegetarisk mat. Och då menar jag inte pasta med ketchup, eller någon annan dåligt sammansatt rätt där man liksom bara plockat bort köttet. En vegetarisk rätt för mig är inte köttsubstitut, potatis och sås.

Jag vill ha röror i olika färger, med olika konsistenser. Jag vill ha kallt och varmt, tillagat och rått, salt och sött. I en enda färgsprakande och smakrik kombination.

I senaste numret av Damernas värld (som jag panikprenumererar 3 nr på för lite gratis Body Shop grejer..) hittade jag ett par recept som gav mig just detta.  Kollade upp vem som gjort recepten och googlade lite. Hittade den mest fantastiska hemsidan – greenkitchenstories.com!

Gå in och njut. Och är ni inte hungriga så blir ni. Jag vill äta allt. Typ nu.

5 Kommentarer

 • Svara
  Träningen och livet
  5 september, 2012 kl 15:13

  Panikprenumerationer brukar leda till att man blir uppringd i flera år efteråt av säljare. Dags att skaffa hemligt nummer?

 • Svara
  Jenny
  5 september, 2012 kl 16:55

  Mums gott även om jag personligen föredrar allt som har med kött att göra så äter jag gärna en massa grönsaker och röror mm som tillbehör till köttet!

 • Svara
  Lotta
  5 september, 2012 kl 21:34

  Jag älskar kött och njuter av det, men jag äter väldigt gärna vegetariskt ganska ofta. Antagligen njuter jag desto mer av den där köttbiten, tillsammans med ett gott glas rött, på fredagkvällen för att jag inte äter kött varje dag, utan blandar kött, fisk, fågel och veggo.

  De var med i ett nummer av Allt om mat som jag bläddrade igenom för inte så länge sen (numret kan dock ha varit några månader, för jag har fullt upp med att läsa i kapp bland tidningarna, och vet inte i vilken ordning jag tar dem heller) och jag surfade in på hemsidan och blev alldeles imponerad. Sedan surfade jag ut igen och har glömt allt om gröna kök tills nu. Tack för påminnelsen! Nu ska jag försöka att inte glömma dem igen, utan laga mig igenom några av recepten. ;)

 • Svara
  Anna
  5 september, 2012 kl 21:49

  Ojojoj. Ny favvo-sida. Tack!!!
  Vi försöker ha minst en grön dag i veckan, typ Green Day på måndagar, det funkar för det mesta men oftast tryter inspirationen och det blir varianter på grönsakssoppor eller wokar med fetaost …
  Behövlig inspiration!

 • Svara
  Ingmarie
  5 september, 2012 kl 21:54

  Så Damernas kan lite de också. (Ingen favvotidning annars men jag gör som du. Nappar på prenumerationer om premien är tillräckligt bra. :-) )

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.