Aktuellt

Trailcamp Körsbärsdalen fredag

Entrar vandrarhemmet Gladan och Vråken klockan 16.56 efter en sjukt stressig eftermiddag.  Med fyra minuters marginal till samlingen.  Hälsar runt bland de 15 löpare som finns på plats. Alla heter Andreas, Johan eller Daniel.  Jättepraktiskt. Vi tjejer är bara 4 st så det ska jag reda ut.

GOPR1226

GOPR1228

Börjar med en välkomstrunda på 12 km i fantastisk natur och i ett skönt tempo. Därefter dags för dusch innan middagen. 15 personer. 3 duschar. 1 brunn.   DUSCHA SNABBT! Står det skrivet på badrumsspegeln.  Och jag som vill stå där en halv evighet och värma mig.  Det är nämligen kallt på Österlen idag.  Det halvljumma duschvattnet gör det lätt för mig att snabba på. Jag fryser i duschen också.

Photo 2012-08-31 20 01 00

Photo 2012-08-31 20 22 45

Lite grillmiddag på det. Hamburgare, korv och bönsallad. Samtalsämnena runt bordet varierar från Berlin Marathon, Swiss Alpine, Tromsö marathon mitt i natten, dåliga magar under lopp, träningsläger, New York marathon (och konsten att bli pank!).  Vi avhandlar nattlöpning, morgonlöpning, raw food house och varför folk alltid ska ha kommentarer om att man springer för mycket eller äter för nyttigt.  Vi funderar varför man får friskvårdsbidrag för skrattyoga men inte för löparskor.

Sånna där typiskt roliga samtalsämnen som kräver sina löpare.  Underbart att ha saker gemensamt!

GOPR1233

3 Kommentarer

 • Svara
  A
  1 september, 2012 kl 10:51

  Skrattyoga. Suck. Jag vill ha pengar för mina skor!

  Hoppas de blir en behaglig helg:)

 • Svara
  Carina
  1 september, 2012 kl 22:25

  Åh vad roligt med löparläger!! Och på Österlen dessutom, kan inte bli bättre! Hoppas du får en jättefin helg, och du inte fryser ihjäl!!!

 • Svara
  Ingmarie
  1 september, 2012 kl 23:46

  Önskar förstås jag var där men man kan inte få allt här i livet. I alla fall inte samtidigt. ;-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.