Alltså mörk choklad… finns det något godare?
Har länge haft Mangaro (Michel Cluizel) som favorit, men har nu hittat en värdig utmanare till den! Ser ut som en billig kaka från Konsum, men innehållet är gudomligt. Såklart utan tillsatser.
Idili – Cooperativa Amazonas. Och du kan köpa den här!
Vilken är din favoritchoklad?
6 Kommentarer
VON
21 september, 2012 kl 14:58Marbooo hasselnöt och alla andra härliga marabooo varianter…
Anna (orka mera)
21 september, 2012 kl 19:26Marabou schweizernöt var länge min favorit men nu tycker jag den är för söt. Såld på mörk choklad och tycker det är godare! Men smaken är som baken :)
Richard J.
21 september, 2012 kl 15:24100% onyttigt I know, och ingen vidare chokladkvalité, men Marabou Mjöklchoklad, kylskåpskall. *slurp*
Anna (orka mera)
21 september, 2012 kl 19:28”Fulchoklad” kan också vara gott. Fast jag hade aldrig ätit den kylskåpskall, då smälter den ju inte! Choklad ska vara mjuk och len :)
Lotta
22 september, 2012 kl 22:50Åh, choklad! Finns så mycket gott.. Var nyss här http://chokladsalongen.se/ och fyndade lite. Michel Cluizel fanns tyvärr inte där i år, finns mycket gott där annars, men svårt att peka ut bara en favorit. Marabou kan jag bara inte äta längre, (flera år sedan), räknas inte ens som choklad i min mun, blä!
Anna
23 september, 2012 kl 07:27Dottern vann en PARADIS-ask och bjöd på häromdagen. Men nää, jag är beredd att hålla med dig, det växer i munnen! Sött och sliskigt. Går inte att jämföra på kartan med mörk choklad. Och då tog jag ändå trillingnöten för att den hade mest nötter och minst choklad :)