Aktuellt

Inte stöta asfalt…

image

Vilken fantastisk runda jag fick ihop. I jakt på skog kastade jag mig in på varenda stig jag hittade. Därav alla fram- och tillbaka-springningar ni ser. Men som belöning hittade jag både skog, traktorstigar, smala stigar, en romantiskt glänta och en å.

Kävlingelöpning när den är som bäst. Var egentligen bara korna som fattades…

5 Kommentarer

 • Svara
  Jenny
  14 september, 2012 kl 08:53

  Underbart ju!

 • Svara
  Jeanette
  14 september, 2012 kl 13:09

  Låter hur bra som helst! En liten undran, vad väljer du för slags skor när du springer mer i skog och mark? har själv nyligen funnit glädjen i detta och har börjat med att rota fram gamla skor som ju inte alls känns som bästa alternativet.

  • Svara
   Anna
   14 september, 2012 kl 15:21

   Eftersom jag alltid sprungit asfalt har jag faktiskt inte införskaffat mig några särskilda skor. Än. Men skor är kul… så ska jag börja springa mer i skog och mark får jag nog skaffa mig ett par :) Mest som sagt för att skor är kul, jag har faktiskt inga problem med mina vanliga…

 • Svara
  Henrik
  14 september, 2012 kl 15:06

  Hade du fortsatt förbi dammarna hade det blivit lite skog till ju, förbi skjutbanan längs stigarna.

  • Svara
   Anna
   14 september, 2012 kl 15:23

   Ajamen, de där dammarna alltså… Alla pratar om dem och jag har ingen aning om var de är. Skjutbanan har jag ramlat in på någongång, med fara för livet, men några dammar har jag aldrig sett… jag får helt enkelt leta vidare!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.