Aktuellt

Christer Caveman

Jag har gjort det roligaste roliga. Jag har varit i en lada.

[singlepic id=23 w=585 h= float=]

 

Ladan är inte vilken lada som helst. Den tillhör Christer Caveman i Höllviken. Istället för hö och gamla grepar finns det traktordäck, vanliga däck, snakerope, kettlebells, TRX, repstegar, you name it. Saker jag inte ens kan namnet på. Och en slägga.

Vi är 9 personer som ska träna idag. 6 killar och 3 tjejer. Christer tycker vi är för finklädda trots att jag valt ut det sunkigaste jag hittade i min garderob. Jag är redo att bli smutsig.

Tar en sten i vardera hand och beger oss ut på uppvärmningsjogg. På en plätt med utsikt över havet värmer vi upp med mountainclimbers, knälyft, rusher, rygglyft och lite annat smått och gott. Mellan kaninlortar går vi sedan rullebör (skånsk skottkärra) och ribban är lagd för hur smutsigt det kommer att bli.

Joggar tillbaka till ladan där äventyret fortsätter. 9 stationer. På varje station jobbar vi 3 x 20 sekunder. Lite kan tyckas, men tro mig det sved!

Jag börjar att springa på alla fyra genom en radda däck. Kommer på mig själv med att le mitt i det jobbiga. Det här är ju värsta bästa lekstugan.

Fortsätter via utfall med stock till atomic pushups med TRX och Kettlebellsvingar. Inga konstigheter alls. Känns nästan normalt…

Att svinga med slägga känns inte normalt alls. Släggan är tung och det tar ett tag innan jag får in rätta knycket. Sen blir jag så där lycklig igen. Känslan av att dänga en slägga i ett däck är obetalbar. Här kan man få utlopp för alla sina aggressioner. Och har man inga aggressioner för dagen så fån-ler man sig igenom övningen. Slägga rockar!

En plankövning smyger också förbi obemärkt. Plankor gör vi ju även i Kävlinge liksom. Att svinga rep runt huvudet, plågas med snakerope och välta traktordäck är något helt annat. Det är ren och skär jäkla lycka.

Och vet ni. Så här 2 timmar efter sitter jag fortfarande och ler. Christer Cavemans lada är en lekstuga jag gärna besöker igen! Snart…

[nggallery id=3]

5 Kommentarer

 • Svara
  föräldrafitness
  12 september, 2012 kl 06:37

  wow vilken rolig träning, något jag borde börja med nu när jag bor på en bondgård

 • Svara
  Rosa
  12 september, 2012 kl 07:24

  Det låter fantastiskt kul!

 • Svara
  Thomas
  12 september, 2012 kl 08:36

  Haha… Visst känner du dig lite som Rocky?

 • Svara
  Jojohanna
  12 september, 2012 kl 21:28

  Nu blev jag förälskad! I lite av varje. Fast tur ni inte välte någon ko ändå.

 • Svara
  Sonja
  13 september, 2012 kl 13:02

  WOW, så roligt!!! Och vilken kul grej att göra en riktig tränings-oas i en gammal lada!! :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.