Aktuellt

Appen för velpannor!

Inför varje löprunda har jag beslutsångest. Hur mycket kläder ska jag ta på mig? Jag har hittills aldrig frusit på en löprunda men ändå står jag där varje gång, livrädd för att frysa ihjäl. Tar på mig, tar av mig, velar och funderar…

Photo 2012-09-18 12 49 34 image

Nu har jag hittat appen APPEN. Den som ska bespara mig en halvtimmes velande inför varje runda. What should I wear running heter den. Den talar om vilket väder jag har (förvisso i Farenheit…) och vad jag ska ha på mig!

Idag blir det keps, kortärmat och shorts. Fast rebell som jag är struntar jag i kepsen…

8 Kommentarer

 • Svara
  Jenny
  18 september, 2012 kl 15:36

  Kul grej! Slut på velandet alltså!

 • Svara
  Vilma
  18 september, 2012 kl 16:37

  Wow, vilken bra grej! Jag är faktiskt så ”nördig” att jag har antecknat i min telefon vilka kläder som är lagom för vilka väder – dock bara för cykling. Så denna app måste jag ju ladda ner! Tror jag ska tipsa om den på min blogg också, länkar förstås till dig! :)

  • Svara
   Anna
   18 september, 2012 kl 22:32

   Tipsa på! Den funkade fint för mitt långpass idag, var helt rätt klädd!

 • Svara
  Jojohanna
  18 september, 2012 kl 18:32

  Ha ha, magiskt! Den här ska jag tipsa mina elever om, så de kommer välklädda(läs rätt utrustade) till idrottslektionerna… :)

 • Svara
  Nina
  18 september, 2012 kl 18:40

  Jag skulle behöva ha någon liknande app vid årstidsskiftningar;)
  Jag vet aldrig hur jag ska klä mig då, så väldigt aktuellt just nu:)

 • Svara
  Träningen och livet
  18 september, 2012 kl 19:50

  Jättekul, den måste jag ladda ner!

 • Svara
  Snorkkis
  18 september, 2012 kl 20:31

  Haha… bästa är att den är i fahrenheit faktiskt. Då blir det lite som överraskning när man kommer ut!

  • Svara
   Anna
   18 september, 2012 kl 22:33

   Omräkningsformeln för farenheit är greppbar. Det är värre när man ska räkna ut vinden från mph till m/s….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.