Aktuellt

Akrobatiskt på en lördag

När det gäller yoga älskar jag vissa asanas och tenderar att liksom fastna vid dem. För att de känns bra och för att jag är stark eller någorlunda smidig just där.  Bakåtböjningar och kameler ger mig stora skälvan medan jag kan stå en halv eftermiddag framåtböjd. När man står framför dvd:n kan man ju välja avsnitt själv och då ligger ju höftöppnarna liksom närmare till hands än arm-balanserna…

Fast i morse satte jag ner foten och sa åt mig själv att sluta mesa. Så här:

IMG_3843

Nästa gång ska jag öva vidare med båda benen på samma arm. Fråga mig inte vad den heter, men den är omöjlig!

7 Kommentarer

 • Svara
  Marie
  15 september, 2012 kl 16:50

  ”I hope you didn’t hurt yourself back there” var ledarens kommentar sist jag provade den där och råkade tappa balansen och ramla omkull. :-) Blir imponerad av alla som har tillräckligt stark mage och vilja för att göra den där.

 • Svara
  Malin
  15 september, 2012 kl 18:16

  Ojoj, den där är jag inte ens i närheten av att klara! Imponerande :-)

 • Svara
  Sanna
  15 september, 2012 kl 19:45

  Hej!

  Tack för en inspirerande blogg :). Vilken/vilka DVD:n yogar du till? Är själv väldigt ivrig på att yoga och har aktivt hållit på i kanske ett halvår men saknar inspirerande och bra DVD:n att yoga till ;).

  • Svara
   Anna
   17 september, 2012 kl 13:43

   Jag har två dvd:er av Josephine Selander: våga yoga och Dynamisk yoga. Våga yoga är ganska lugn och fin, passar bra på morgonen! Den andra är lite mer fysisk. Sen har jag laddat ner lite från yogatoday.com, men de äv väldigt varierande kvalitet…

   • Svara
    Sanna
    17 september, 2012 kl 20:45

    Tack för svaret! Ska försöka få tag på någon av Selanders DVD:n tror jag :).

 • Svara
  Andréa
  15 september, 2012 kl 21:30

  Jag gillar verkligen birds pose/kråkan/vad den nu heter på sanskrit. Förmodligen för att jag är ra på den :)

  • Svara
   Anna
   17 september, 2012 kl 13:44

   Det man är bra på blir per automatik kul, så är det ju. Och då är det ju dessutom roligare att träna just det, så man blir bättre och bättre på det man redan är bra på :) Och sämre och sämre på kamelen….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.