Aktuellt

Mörbultad, laddad och klar

Unnade mig en timmes massage för att pigga upp benen lite inför helgens träningsläger. Vet inte om det var särskilt smart, då jag knappt kunde gå efteråt. Shit holy moses vilken hårding till massör! Jag hoppas smärtan lättar tills i morgon…

image

Anyway. 19 löpare ockuperar ett helt vandrarhem utanför Brösarp. Många löp-pass på schemat men några av dem kommer jag att byta ut mot yoga och styrketräning. Tre stycken ska jag springa i alla fall, varav en ordentlig långpanna.

“Lite sight-seeing, lite backar, lite hav och lite skog. En skön helg bland personer som delar ett intresse, helt enkelt”

Lite grillning och samkväm på det. Kan liksom inte gå fel!

8 Kommentarer

 • Svara
  Föräldrafitness
  31 augusti, 2012 kl 06:37

  Hoppas du kan gå idag!

 • Svara
  Johan
  31 augusti, 2012 kl 08:03

  Kommer att bli gött! Men byta ut och hoppa över? Hmmmm. Misstänker att du kommer att hoppa söndagspasset klockan 5:00. :-)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   31 augusti, 2012 kl 13:12

   05.00 -passet överlåter jag åt er andra, trots att jag säkerligen är morgonpiggast av oss alla. Ett pass dagen efter långpannan får räcka, är inte tränad för mer mängd :( Men ikväll springer jag! På mörbultade ben! Får se hur det går…

   • Svara
    Johan
    31 augusti, 2012 kl 19:29

    Det ju bra! :-)

 • Svara
  Västgötskan
  31 augusti, 2012 kl 11:44

  Låter helt ljuvligt!! :-)
  Men finns det verkligen backar på österlen…?

  • Svara
   Johan
   31 augusti, 2012 kl 12:53

   Haha. Skämtar du? Du är varmt välkommen ner och titta. :-) Dessutom härlig natur. Skämt och åsido. Skåne är stundtals väldigt böljande. Alla avlagringar från inlandsisarna när de smälte.

   • Svara
    Västgötskan
    31 augusti, 2012 kl 13:48

    Det pinsamma här är väl att jag har varit där… Haha!
    Men till mitt försvar åkte vi bil (mestadels) så jag får väl skylla på det… ;-)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   31 augusti, 2012 kl 13:15

   Jadå. Jag nästan dog när jag sprang där i somras. Det var liksom inget annat än backar :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.