Aktuellt

Gesundaberget

Vår familj kan inte se en höjd utan att gå uppför den. Det kan vara berg eller torn, men är det högt så måste vi upp. Och inte med hjälp av hiss eller lift utan till fots. Vår egen familje-tvångstanke liksom.

IMG_4890

Idag var det jag som kläckte idén om Gesundaberget. En nätt liten kulle så där på håll. Vill man briljera som piggast i familjen ska man inte välja Gesundaberget dagen efter Tällberg halvmarathon. Jag fick se mig ifrånskuttad av min egen nioåring! Faktum är att jag fick mjölksyra av att bara titta på berget.

IMG_4904

Belöningen i form av en fantastisk utsikt och god glass uppvägde dock mjölksyran.

IMG_4908

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.