Aktuellt

Aj vad hände???

Har slarvat med yogan länge, men nu är det dags att ta tag i den igen.

06.00 står jag på mattan. Men det är inte samma smidiga kropp som i våras. Allt gör ont.

Mina ihärdigt förvärvade yoga-axlar (sånna som orkar göra hur många plankor och hundar som helst) har förtvinat. Mina vadmuskler sitter som två stela betongblock nedanför mina knän och jag får nöja mig med en tåstående hund…  Att rotera går dåligt när ryggen känns stelopererad. Jag känner mig som ett kylskåp.

Det var alltså oskönt idag. Och så vill jag inte ha det. Därför är det slut-slappat nu. Fr om idag ska jag yoga minst varannan dag! Frågor på det?

6 Kommentarer

 • Svara
  Andrea
  22 augusti, 2012 kl 11:53

  Jag började också idag! Fast min ambition är ett par gånger i veckan. Verkligen välbehövligt!

  • Svara
   Anna
   22 augusti, 2012 kl 13:20

   Hur länge yogar ni och vad yogar ni till?
   Jag har länge velat börja, men tycker det finns så mycket att välja på och det är så svårt att veta vad som är bra…

 • Svara
  Jenny
  22 augusti, 2012 kl 13:26

  Får jag hänga på? Har slarvat allt för länge nu. Måste ha någon som sporrar mig till att yoga och det kan var du!

 • Svara
  Em
  22 augusti, 2012 kl 14:19

  Bikram 07 på fredag… :)

 • Svara
  BoelMaria
  22 augusti, 2012 kl 19:19

  Känner igen känslan…Men nu är jag igång igen. Minst en gång i veckan ledarledd klass och förhoppningsvis ska jag få till lite ”hemma-yoga” också.

 • Svara
  Lotta
  24 augusti, 2012 kl 18:50

  Ja, jag tycker faktiskt att smidigheten är det som man tappar snabbast och som märks mest skillnad på om man inte gjort det på ett tag, och även den specifika ”yoga-styrkan” med mycket statiska positioner. Men det är skrämmande hur snabbt man stelnar till. Varannan dag är bra, heja dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.