Aktuellt

Springer på Playitas…

image image
Så här långt har jag kommit…

Jogg.se har en utmaning där det gäller att springa 25 mil på två månader, vilket motsvarar ett varv runt Fuerteventura. Under juli och augusti ska man samla mil och därmed vara med att tävla om en resa till Playitas.

Med tanke på vilket väder det här landet har att uppbringa tvekade jag inte en sekund. Jag vill till Fuerteventura i år igen. Och gratis är ju roligt. Så nu springer jag ett varv och hoppas på en god portion tur. En resa har jag aldrig vunnit, någon gång borde det väl vara dags…

7 Kommentarer

 • Svara
  Johan
  10 juli, 2012 kl 14:26

  Nice! Hade varit klockren om jag inte inte skulle vilat efter maran på lördag.. Lycka till! :-)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   10 juli, 2012 kl 20:52

   Och lycka till på maran! Blir spännande att se om du får en annan färg på finisher t-shirten :) Vilken tid satsar du på?

 • Svara
  annajohanna
  10 juli, 2012 kl 14:54

  En rolig utmaning! Och Playitas är ju fantastiskt – jag var där i februari och åker väldigt gärna dit igen!

 • Svara
  Kristina
  10 juli, 2012 kl 17:19

  Tack för tipset – vilken bra grej!

 • Svara
  Snorkkis
  10 juli, 2012 kl 19:37

  Skoj! Var det inte du som hade en juicepress som du vunnit? Hoppas på juice-flyt här med!

  • Svara
   Anna (orka mera)
   10 juli, 2012 kl 20:54

   Jajemen, that’s me! Den enda saken jag någonsin vunnit! Borde vara dags för nummer 2 nu!

 • Svara
  soffan
  10 juli, 2012 kl 23:58

  Jag hejar på dig Anna!! Heja heja heja :D !!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.