Aktuellt

Pretty in pink…

För mig som älskar rosa har senaste tidens träningsmode varit som en enda gottepåse av härliga plagg. Senaste Craftkollektionen var så mycket bubbelgum att jag blev alldeles lycklig.

För dem som inte gillar rosa är livet lite trixigare har jag förstått… 

2012-07-15 08.52.37_thumb[1]
Malin uppklädd under pistolhot… nåja nästan!

Malin gillar inte rosa. Hon handlar till och med på herravdelningen för att slippa rosa. Men det är ju också lite trist. Passformen blir ju inte alltid som den ska…

Så alla träningsklädesdesigners out there… för Malins skull, och för alla andra som inte gillar rosa, kan vi byta färg ett tag??

image
Googlat internet på icke rosa kläder… med mer eller mindre lyckade fynd…

Vad önskar du för färg på kommande kollektioner???

14 Kommentarer

 • Svara
  anneliten
  17 juli, 2012 kl 09:00

  Hi hi, de randiga tightsen vill jag INTE ha. Men inte rosa tights heller för den delen. Har sett att det finns just nu. Tycker rosa toppar är OK, men nertill vill jag vara svart, möjligen med liten rosa revär.

 • Svara
  Johanna
  17 juli, 2012 kl 09:06

  Känner mig alltid tuffare i färger som grönt, orange, svart och blått! ..och rött! Och lila! Hmm de flesta färger utom rosa med andra ord ;)

 • Svara
  Andréa
  17 juli, 2012 kl 09:28

  Jag tycker det är rätt mycket turkost och lila nu. Och korallrött. Det är skönt.

 • Svara
  Johanna
  17 juli, 2012 kl 09:40

  Jag är som Malin: allt utom rosa funkar. Fast jag undviker nog också svarta tröjor, men tightsen vill jag alltid ha svarta. Jag brukar också handla en hel del på herravdelningen för att allt är så mycket snyggare där, men som sagt, passformen är inte så bra alla gånger. Som tur är finns det en del damplagg nu också i blått och gult i alla fall och något enstaka i grönt, men mest är det nog rosa. Och då ska vi inte gå in på skorna.

 • Svara
  soffan
  17 juli, 2012 kl 10:22

  Rosa är fint, fast jag slänger gärna på mig i princip vilken färg som helst. Lila plagg har jag inte så många iofs, tycker att det är lite missklädsamt just på mig. Oklart varför. Grönt är min bästa färg :D !

 • Svara
  Lotta
  17 juli, 2012 kl 12:14

  Jag vill ha grönt! Jag gillar iofs rosa även om det inte är någon favorit, men de senaste åren har det varit väldigt mycket rosa, och det blir tråkigt i längden. Grönt är favoritfärgen och då helst åt lime hållet eller mossa/army, inte turkost eller blåaktiga nyanser. Korall är oxå fint, men ligger ju ganska nära rosa ändå tycker jag.

 • Svara
  Lotta
  17 juli, 2012 kl 12:14

  Ps. Och INTE mintgrönt!

 • Svara
  Keron
  17 juli, 2012 kl 12:28

  Håller med Malin. Alldeles för mycket rosa just nu!! Typ allt annat funkar!

 • Svara
  malin l
  17 juli, 2012 kl 14:50

  Även om det görs kläder i annat än rosa så är butikerna dåliga på att ta in dem. Det som finns är rosa eller babyblått eller mintgrönt. Därför hamnar jag ofta på herravdelningen. Där finns klarrött, mörkblått och annat snyggt. Oftast för stort dock…

 • Svara
  Västgötskan
  17 juli, 2012 kl 19:51

  Grönt, oranget och rött gillar jag!
  Blått är snyggt också, beroende på vilken blå… :-)

 • Svara
  Malin
  17 juli, 2012 kl 21:32

  Jag gillar alla färger! Men jobbigt är när de olika producenterna har olika nyanser på rosa, skär sig ju!

 • Svara
  Carina
  17 juli, 2012 kl 22:41

  Rosa är fint men det har varit lite väl mycket av det på sistone!! Skönt att det börjar bli lite mer varierat!

 • Svara
  Uppochhoppa
  18 juli, 2012 kl 10:31

  I höst blir det mycket lila och turkost, samt orange och klarblått, jag gjorde en hel del inlägg om kommande höstkollektioner efter pressdagarna i våras. lila + gult är också något som kommer. Men det rosa hänger kvar, jag tror ingen leverantör vågar gå ifrån rosa helt. Men personligen är jag ingen rosa träningstjej!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  19 juli, 2012 kl 08:10

  Känns som ni alla är överens med Malin, det behövs ny färg! Blir jättespännande att se vad hösten har att erbjuda! Lila + gult- combon som tydligen är på väg är dock ingen favorit hos mig… det känns som Löfbergs lila. Men man kan ju ändra sig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.