Sent igår kväll fick jag en kommentar av Sara som tyckte jag skulle testa dessa kakor. Jag som haft bekymmer med att hitta på något att göra av mitt kokosmjöl nappade naturligtvis direkt!
Nötoholic som jag är kunde jag dock inte hålla mig strikt till receptet utan pimpade kakorna med lite valnötter.
Ska erkännas att jag var lite skeptisk, de blev inga skönhetsunderverk precis och de såg ganska torra ut. Meen…
I motsats till yngsta dottern (som rynkade näsan big time) tyckte jag det var riktigt goda. Hade kunnat kapa ugnstiden något (körde 20 minuter) men i övrigt är jag nöjd! Valnötterna gjorde susen och jag kommer inte att plocka bort dem till nästa gång. För ja… det blir en nästa gång!
7 Kommentarer
Träningsglädje
20 juli, 2012 kl 16:33åh. KUL att de blev bra!! jag har hasselnötsmjöl och mandelmjöl… ska nog testa med det! :)
Anna (orka mera)
21 juli, 2012 kl 09:53Blir säkert minst lika bra! Du får rapportera :)
Träningsglädje
20 juli, 2012 kl 21:20oooh, här är ett till recept! http://www.theprudentwife.com/fabulous-food/desserts/785-vanilla-coconut-flour-cookies-grain-a-sugar-free
Anna (orka mera)
21 juli, 2012 kl 09:55Perfekt med en personlig recept-letare :) Jag testar och återkommer, fast jag måste hinna äta upp de andra först :)
Katarina
21 juli, 2012 kl 09:26Jag kommer inte baka dem som ”Fudge Brownie”, det krävs mer fett och socker för att min hjärna ska gå med på det, men som ett väldigt gott mellanmål. Eller toppat med Cashew/pärongrädde!
Tack för provsmakningen :D (och den suveränt goda pajen!!)
Anna (orka mera)
21 juli, 2012 kl 09:57Håller med, det kändes nästan lite mer som mellanmål än som efterrätt. Eller som fika på långpasset! Och cashewgrädde funkar ju uppenbarligen till allt :)
Elin
21 juli, 2012 kl 10:09Mums!