Recept

Fudge brownie

Sent igår kväll fick jag en kommentar av Sara som tyckte jag skulle testa dessa kakor. Jag som haft bekymmer med att hitta på något att göra av mitt kokosmjöl nappade naturligtvis direkt!

konstigkaka (1)

Nötoholic som jag är kunde jag dock inte hålla mig strikt till receptet utan pimpade kakorna med lite valnötter.

Ska erkännas att jag var lite skeptisk, de blev inga skönhetsunderverk precis och de såg ganska torra ut. Meen…

I motsats till yngsta dottern (som rynkade näsan big time) tyckte jag det var riktigt goda. Hade kunnat kapa ugnstiden något (körde 20 minuter) men i övrigt är jag nöjd! Valnötterna gjorde susen och jag kommer inte att plocka bort dem till nästa gång. För ja… det blir en nästa gång!

7 Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.