Aktuellt

Cyklat lite till…

Det är ingen risk man svälter ihjäl här på Högbo Brukshotell. Dagen börjades med den mest fantastiska frukost. Tyvärr blev jag mätt innan jag hunnit igenom hela, men som tur är kommer en dag i morgon igen!

image

Efter frukost blev det 35 km halvknepig terräng. KÄRR är ju inte riktigt my cup of tea…

Sen hittade jag tiokilometersrundan. De mer vana mtb-arna Jessica och Sofy tyckte den var tråkig – jag älskade den!  Lite småknixigt i början med lera och rötter, sen fritt blås sista halvan. Jag älskade den så mycket att det blev tre varv innan lunch. Här snackar vi lättroad!

image

Lunchen på ett café på området var snålt tilltagen och lämnade lämpligt nog ett utrymme för hotellets KAKBUFFÉ!

Laddad till tänderna med rabarberpaj blev det två bonusvarv på kvällskvisten.

image image

Nu är leran bortspolad och vi pillar naveln lite i väntan på trerättersmiddag. Det går ingen nöd på oss…

6 Kommentarer

 • Svara
  Carina
  8 juli, 2012 kl 21:19

  Det verkar vara många i Högbo och cykla just nu! Är det något organiserat eller bara sammanträffande?

  • Svara
   Anna (orka mera)
   9 juli, 2012 kl 13:49

   Det var vi i nätverket ”Bloggar om träning” som ska cykla cykelvasan som fick tillfälle att öva mtb en helg i Högbo. En kanonhelg från början till slut. Förutom träsktrollen på sista rundan då…

   • Svara
    Carina
    11 juli, 2012 kl 08:13

    Aha, det förklarar ju allt :)! Härlig helg!!

 • Svara
  annajohanna
  8 juli, 2012 kl 21:29

  Wow, en sån frukostbuffé! Smarrigt!

 • Svara
  Frida
  9 juli, 2012 kl 21:11

  Vilken härlig helg ni verkar ha haft! Jag blir nästan mer imponerad av din självkontroll när det kommer till maten än träningen, konstigt nog. Men det är väl kanske för att maten är min egen akilleshäl… Du skriver att du lämnade delar av fruskostbuffén för att du blev mätt, har du alltid kunnat sluta äta när du känner mättnad? Hur gör du för att inte gå bärsärkargång på alla läckerheter som finns på buffén? Själv skulle jag antagligen fortsatt att äta tills jag ätit igenom mig hela buffén, smakat på allt och sedan gått en eller två gånger till och tagit ytterligare av det som var godast även om jag vet att det skulle innebära magont och illamående. Har du några tips på hur man gör för att kontrollera sig själv i lockande matsituationer?

  • Svara
   Anna (orka mera)
   10 juli, 2012 kl 07:31

   Haha, självkontroll vet jag inte. Såklart gick jag bra många fler vändor än vad jag gör en vanlig frukost och rullade lite lätt därifrån, men någonstans tar det ju liksom stopp ändå. Ser inget behov att ”kontrollera” mig för enstaka frukostar utan passar på att smaka det jag vill och så länge det smakar gott. När jag blir FÖR mätt är det inte längre gott och då vill jag inte heller ha mer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.