Aktuellt

Vinn en startplats i Cykelvasan!

IMG_6481 
Det är lätt att älska cykel!!!

Vi på Bloggar om träning har tre startplatser till Cykelvasan att tävla ut!

Känner du att det rycker i cykeltarmen är det därför dags att rota i foto-arkiven!

Vi vill att du skickar in en bild på dig som visar att du gillar cykel till info@bloggaromtraning.se. Senast den 13/6 vill vi ha din bild. (Som deltagare i tävlingen godkänner du att din bild publiceras och vi behöver även fotografens namn).

Vinnarna publiceras på Facebook och på Bloggar om träning under fliken aktuellt.

Vi tävlar ut tre startplatser, alla på sträckan 90 km.  För att vara säker på att du verkligen KAN vara med i fall du skulle vinna, vill vi att du kollar kalendern en extra gång innan du deltar i tävlingen. Datum för loppet är 11 augusti 2012.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.